Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Απάντησε στον Μουρίνιο παίκτης της Χετάφε!

Αιχμές κατά του Ζοζέ Μουρίνιο άφησε ο αριστερός μπακ της Χετάφε, Μανέ. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής ενοχλήθηκε από τη δήλωση του Πορτογάλου τεχνικού, με την οποίααν αρωτηθηκε γιατί οι δημοσιογράφοι ασχολούταν τόσο πολύ με τον Πέδρο Λεόν, σαν να ήταν ο Ζιντάν ή ο Μαραντόνα. Ο «Special One» μάλιστα φάνηκε να εκνευριστηκε από το γεγονός!

Ο 28χρονος μπακ υπερασπίστηκε τον πρώην συμπαίκτη του, αναφέροντας όταν αγωνιζόντουσαν στον ίδιο σύλλογο, έμοιαζε σαν τον Μαραντόνα ή τον Ζιντάν! Ο Μανέ «έσταξε χολή» καθώς δήλωσε ότι για να δείξει το ταλέντο του ο Λεόν, θα πρέπει να παίζει. Επίσης απάντησε προκαταβολικά σε όσους τολμήσουν να τον κριτικάρουν για τα λεγόμενά του.

«Μπορώ μόνο να πω ότι ήμουν ένα χρόνο με τον Πέδρο Λεόν, ο οποίος εδώ έμοιαζε με τον Μαραντόνα ή τον Ζιντάν. Θα πουν ότι αυτή δεν είναι η Χετάφε αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης, αν όμως δεν παίζει φυσικά και δεν μπορεί να δείξει αν είναι ο Μαραντόνα ή ο Ζιντάν. Όποιοι μου πουν ποιος είναι ο Μανέ για να το πει αυτό, τους υπενθυμίζω ότι είμαι ένα ανθρώπινο ον όπως οποιοσδήποτε άλλος», τόνισε ο αμυντικός της Χετάφε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: