Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Ντούσκο: «Εγώ δεν το άντεχα άλλο»

Η απροθυμία του Ντούσαν Μπάγεβιτς να μιλήσει τις αμέσως επόμενες ώρες της παραίτησής του από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ δεν περιοριζόταν στους Ελληνες δημοσιογράφους.

Λιγομίλητος ήταν και προς τους συμπατριώτες του, όπου μόνο εξήγησε ότι δεν άντεχε άλλο την κατάσταση της αέναης κόντρας με τους οπαδούς, αλλά δίχως να επεκταθεί σε λεπτομέρειες.

«Παραιτήθηκα διότι δεν λειτουργούσε σωστά όλο αυτό. Υστερα από ό,τι έγινε τα τελευταία δυο χρόνια, η αποχώρησή μου ήταν η καλύτερη λύση για όλους, για μένα και για τον σύλλογο. Είχαμε εντάσεις για πολλά χρόνια και αυτή ήταν η καλύτερη λύση.

Πιστεύω πως η παραίτησή μου θα βοηθήσει την ΑΕΚ να βγει από την κρίση, να ταρακουνηθεί και να προχωρήσει μπροστά», είπε ο έμπειρος τεχνικός στην ιστοσελίδα «Nezavisne novine», αλλά δεν θέλησε να επεκταθεί περισσότερο.

«Για την ώρα δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο και δεν θέλω να αναφερθώ στις λεπτομέρειες που με έκαναν να πάρω αυτή την απόφαση. Θα μιλήσω την Τρίτη», τόνισε ο Μπάγεβιτς ενώ όταν έγινε αναφορά στις επιθέσεις που έχει δεχτεί κατά καιρούς από οπαδούς ο «Ντούσκο» τις χαρακτήρισε κάτι... φυσιολογικό στην Ελλάδα, αλλά όχι και ανεκτό.

«Εχω πει και παλιότερα ότι αυτός ο τρόπος των οπαδών να επαναστατήσουν είναι αρκετά φυσιολογικός στην Ελλάδα. Και επιμένω σε αυτό, απλά εγώ δεν μπορώ πλέον να το ανεχτώ», τόνισε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: