Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Επαφές Άρη με Σονγκό

Από τώρα κινείται για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο ο Άρης. Οι «κίτρινοι» ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Φρανκ Σονγκό, του 23χρονου Καμερουνέζου αριστερού χαφ που έμεινε ελεύθερος από τη Σαραγόσα.

Τις επαφές επιβεβαίωσε μιλώντας στη «SportDay» ο εκπρόσωπος του νεαρού άσου, που διαθέτει γαλλικό διαβατήριο. «Είμαστε σε επαφές με τον Άρη, αλλά δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Ίσως υπάρξει εξέλιξη ως το τέλος της εβδομάδας», τόνισε σχετικά. Ο Άρης εξετάζει κι άλλες περιπτώσεις παικτών για την ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση.

Ο Σονγκό άρχισε τη σταδιοδρομία του από τις ακαδημίες της Λα Κορούνια και της Μπαρτσελόνα. Το 2005 μετακόμισε στην Πόρτσμουθ, από την οποία παραχωρήθηκε δανεικός σε ομάδες μικρότερων κατηγοριών, ενώ το 2008 επέστρεψε στην Ισπανία για λογαριασμό της Σαραγόσα. Την πρώτη του σεζόν είχε στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας 25 συμμετοχές και 1 γκολ, ενώ πέρυσι είχε 5 εμφανίσεις στην Primera Division με τη Σαραγόσα, που στο δεύτερο μισό της περιόδου τον παραχώρησε δανεικό στη Ρεάλ Σοσιεδάδ, με την οποία πραγματοποίησε 8 εμφανίσεις.

Κρίνεται του Σηφάκη

Σήμερα θα αποφασιστεί αν ο Μιχάλης Σηφάκης θα συμπεριληφθεί στην αποστολή του Άρη για το ματς της Πέμπτης με τη Ρόζενμποργκ στο Τρόντχαϊμ για το Europa League. Οι ενοχλήσεις στη μέση του διεθνούς τερματοφύλακα έχουν υποχωρήσει αρκετά, αλλά όχι ολοκληρωτικά. Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ δεν υπολογίζει στους Ναφτί (που δεν έχει δηλωθεί στην UEFA) και Παπαζαχαρία (τραυματίας), αλλά επανέρχονται οι Τσεσνάουσκις και Οριόλ, που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους, καθώς και οι Νέτο, Τόχα και Τσέζαρεκ που λόγω τιμωρίας είχαν απουσιάσει από το ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: