Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Ολίσε:"Ήταν άδικο αυτό που έγινε"

Άδικη χαρακτήρισε την αποβολή του στο παιχνίδι με τον Άρη, ο Εγκούτου Ολίσε και θεώρησε ότι ο Εργοτέλης θα μπορούσε να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό "Athletic Radio 104,2", παράλληλα αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον προπονητή του, Νίκο Καραγεωργίου.

Αρχικά για το τι έγινε και αποβλήθηκε κόντρα στον Άρη, ο Εγκούτου Ολίσε, είπε: «Ειλικρινά, δεν κατάλαβα τι έγινε με τις κίτρινες και ιδιαίτερα με την πρώτη. Τον ρώτησα τι έγινε και εκείνος μου έδειξε την κίτρινη κάρτα.


Νομίζω ότι ο διαιτητής ήταν μπερδεμένος στο παιχνίδι από την αρχή. Είμαι πολύ νευριασμένος με τον διαιτητή. Πήγα και του μίλησα πολύ ήρεμα. Δεν είμαι νευριασμένος επειδή αποβλήθηκα αλλά επειδή άφησα την ομάδα μου με 10 ποδοσφαιριστές σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι»
.

Για το παιχνίδι με τον Άρη εξάλλου, τόνισε: «Είχαμε πολύ καλή τακτική και ότι μας είπε ο προπονητής μας, εμείς το κάναμε. Είμαι στενοχωρημένος που χάσαμε αυτό το παιχνίδι. Τακτικά ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο μας.


Ο προπονητής μας, μας είπε ότι το κλειδί του αγώνα ήταν να πρεσάρουμε ψηλά και να μην αφήσουμε τον Άρη να βγει στην επίθεση. Έγινε ένα πραγματικά καλό παιχνίδι, τέτοιο για το οποίο πληρώνει ο κόσμος να το παρακολουθήσει. Είναι πολύ λυπηρό αυτό που έκανε ο διαιτητής».


Για την εικόνα του Εργοτέλη στην Θεσσαλονίκη ακόμα, επεσήμανε: «Μας έδωσε να καταλάβουμε ότι πρέπει να πιέζουμε ψηλά τον Άρη και συνέχεια. Να μην αμυνόμαστε αλλά να είμαστε εμείς στην επίθεση ώστε να μην τον περιμένουμε στο μισό γήπεδο.


Πιστεύω ότι στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καλύτερες ευκαιρίες από τον Άρη. Ιδιαίτερα η ευκαιρία με τον Μπούντιμιρ. Αν σκόραρε ο «Μπούντι» δεν θα χάναμε. Όμως δεν μπορούμε να πούμε τίποτα για τον Μάριο γιατί πέτυχε γκολ στον Βόλο και έδωσε την ασίστ για το γκολ στο ματς με την Ξάνθη δίνοντας μας έξι βαθμούς».


Για τον Νίκο Καραγεωργίου, δήλωσε: «Δεν ξέρω πως δούλευε πέρυσι αλλά φέτος βλέπω ότι πρόκειται για έναν παθιασμένο άνθρωπο που ζει ιδιαίτερα έντονα το παιχνίδι. Νοιάζεται πολύ για τους παίκτες και την ομάδα. Προσπαθεί και ενδιαφέρεται για τα πάντα.


Δεν είναι ικανοποιημένος με τίποτα και θέλει πάντα το καλύτερο. Κερδίσαμε το παιχνίδι με την Ξάνθη όμως δεν ήταν ευχαριστημένος για τα πρώτα 45 λεπτά. Ήταν νευριασμένος και μας το έδειξε, όμως αυτό είναι θετικό για εμάς γιατί θέλει πάντα για το καλύτερο. Νοιάζεται για την ομάδα, είναι απλό γιατί αγαπάει την ομάδα».


Για την απουσία του από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, είπε: «Είμαι πολύ στενοχωρημένος γιατί θα χάσω αυτό το παιχνίδι. Δεν είναι καθόλου δίκαιο αυτό που έγινε. Άφησα την ομάδα μου με 10 παίκτες και επίσης δεν θα αγωνιστώ την Κυριακή.


Αν έκανα κάτι κακό δεν θα είχα πρόβλημα όμως ποτέ δεν φώναξα στον διαιτητή. Μίλησα με τον μάνατζερ του Εργοτέλη και του ζήτησα να δει η ομάδα αν μπορεί να ακυρώσει την μια κίτρινη. Ξέρω ότι δεν είναι δυνατόν όμως να γίνει αυτό. Ένας ποδοσφαιριστής ζει για να παίζει σε αυτά τα μεγάλα παιχνίδια».


Τέλος για τον Εργοτέλη, ανέφερε: «Στην Ελλάδα έχω αγωνιστεί μόνο στον Πανθρακικό και τον Εργοτέλη. Όσα γνώριζα όμως για την ομάδα είναι αλήθεια. Όταν ήρθα διαπίστωσα ότι είναι μια οικογένεια και όταν κάποιος έχει ένα πρόβλημα, τότε αυτό είναι πρόβλημα όλων. Αυτές είναι μικρές λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: