Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Νορβηγός, αλλά… Αρειανός!

Οπαδός του Άρη δηλώνει ακόμη ο Άρνε Μέλερ. Ο Νορβηγός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, που το 1988 είχε έρθει από τη Μπραν στους «κίτρινους», μίλησε στην ιστοσελίδα της Ρόζενμποργκ για την αναμέτρηση των δύο ομάδων στο «Τρόντχαϊμ», αλλά παρότι δεν έκρυψε το… κίτρινο αίμα που ρέει στις φλέβες του, προέβλεψε νίκη των γηπεδούχων.

«Πιστεύω πως η Ρόζενμποργκ θα νικήσει τον Άρη στη Νορβηγία. Ο Άρης εκτός έδρας παίζει διστακτικά και αν η Ρόζενμποργκ είναι καλά οργανωμένη, πιστεύω πως θα νικήσει στο Λέρκενταλ», δήλωσε ο 50χρονος άνδρας.

Όσο για την εμπειρία του από την Ελλάδα και τα αισθήματά του για τον Άρη είπε: «Πέρασα πολύ όμορφα στην Ελλάδα, ήταν η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου. Ακόμη έχω κίτρινο αίμα στις φλέβες μου. Είμαι Αρειανός και θα είμαι για πάντα! Ο Άρης είναι ένας σύλλογος όπου υπάρχει συντροφικότητα και διαθέτει μία πολύ δυνατή έδρα, όπου νίκησε και την Ατλέτικο Μαδρίτης. Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια αντιμετώπισε κάποια προβλήματα λόγω οικονομικής αστάθειας. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός είναι ομάδες των πλουσίων κι έτσι έχουν ένα πλεονέκτημα έναντι των άλλων συλλόγων. Είναι πάντως μεταξύ των 6-7 καλύτερων ομάδων στη χώρα. Μπορεί να μην παρακολουθώ από κοντά τις εξελίξεις, αλλά ο Άρης τα τελευταία χρόνια είχε καλές παρουσίες στο Κύπελλο, άρα στο Λέρκενταλ θα εμφανιστεί μία καλή ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: