Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Στην Λανς ο Κεντρέ

Ο Γάλλος αμυντικός Φρανκ Κεντρέ που βρέθηκε κοντά στον Πανιώνιο το καλοκαίρι, θα συνεχίσει την καριέρα του έως το τέλος της σεζόν στην Λανς.

Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής επιστρέφει στην πατρίδα του μετά από εννέα χρόνια καθώς το 2001 είχε αποχωρήσει από την χώρα του και αγωνίστηκε στην Μίντλεσμπρο, την Φούλαμ και την Μπέρμιγχαμ στην Αγγλία.

Την περασμένη σεζόν είχε έξι συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ με την Μπέρμιγχαμ και στην συνέχεια παραχωρήθηκε δανεικός στην Κόλτσεστερ που συμμετείχε στην τρίτη κατηγορία όπου είχε τρεις συμμετοχές.

Το καλοκαίρι λίγο έλειψε να έρθει στην Ελλάδα και στον Πανιώνιο με τον οποίο αγωνίστηκε σε δύο φιλικά παιχνίδια κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στη Νέα Σμύρνη και την Μάλαγα στην Γερμανία.

Οι "κυανέρυθροι" έκαναν λόγο για πρόβλημα όσον αφορά στις εξετάσεις του ποδοσφαιριστή ο οποίος γύρισε στην Γαλλία και συμμετείχε σε προπονήσεις της Λανς.

Τελικά έπεισε τον προπονητή της γαλλικής ομάδας για να του εμπιστευτεί μία θέση στο ρόστερ έως το τέλος της σεζόν.

Σε δηλώσεις του ο Φρανκ Κεντρέ ισχυρίστηκε ότι είχε πρόταση και από τη Σέλτικ."Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα. Είχα άλλες προτάσεις όπως από τη Σέλτικ που ήθελε πολύ να με αποκτήσει. Όμως δεν το σκέφτηκα καθόλου να αποδεχτώ την πρόταση του προέδρου της Λανς", ανέφερε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: