Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Αλέφαντος: «Μάνα καημένη που τάιζε τα παιδιά ο Ιμπαγάσα»

Στο ποδοσφαιρικό μεγαλείο του Άριελ Ιμπαγάσα υποκλίθηκε ο Νίκος Αλέφαντος. Ο γνωστός προπονητής χαρακτήρισε στην εφημερίδα ΦΩΣ ως «μάνα καημένη» τον Ιμπαγάσα, ενώ εκθείασε την απόδοση των Μιραλάς και Ραούλ Μπράβο στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. «Διατηρώ ακόμα τις επιφυλάξεις μου» το σχόλιό του για τον Μοϊσές Ουρτάδο.

Αποσπάσματα των δηλώσεων του Αλέφαντου:

«Πόσες φορές είχα αναλύσει κόντρα στους δήθεν μοντέρνους ότι ο Ολυμπιακός χρειάζεται πάνω απ' όλα κουμανταδόρο; Τον είδα λοιπόν τον κουμανταδόρο που ήθελα. Κρίμα που δεν ήρθε νεότερος στην Ελλάδα. Κρίμα που δεν ξέρω πόσο θα αντέχει. Είναι μέγας κουμανταδόρος ο Ιμπαγάσα! Είναι η μάνα του λόχου! Μάνα καημένη που τάιζε όλα τα παιδιά! Πάρε δεξιά, πάρε αριστερά, πάρε κάθετες, πάρε διαγώνιες, πάρε να έχεις! Ήταν η καρδιά που έστελνε στο αίμα στις αρτηρίες, η καρδιά που έστελνε το αίμα στα χέρια και στα πόδια».

«Όλα τα λεφτά ήταν ο Ιμπαγάσα. Η μάνα του λόχου. Από 'κει ξεκινούσαν όλα. Αδιανόητο να είναι αναπληρωματικός ο Ιμπαγάσα στις Σέρρες. Ομόρφυνε και χρωμάτισε τον Ολυμπιακό, σε συνδυασμό με Ρόμενταλ και Ραούλ Μπράβο που επιτέλους έπαιξαν και αυτοί! Έγινε ο Ολυμπιακός πιο γρήγορος και με πλάτος στο παιχνίδι του, πιο ορθόδοξος. Είχα να δω τέτοιο κουμανταδόρο στον Ολυμπιακό από την εποχή που έκανε τα καλά του ματς ο Ριβάλντο. Τέτοιο ποδόσφαιρο θέλει να βλέπει ο εκρηκτικός κόσμος του Ολυμπιακού. Ξεσηκώθηκε το Καραϊσκάκη».

«Επιτέλους είδα και το σωστό σχήμα, όχι Φετφατζίδης δεξιά, αλλά Ρόμενταλ που είναι φυσέκι και την ξέρει την θέση. Το έχω πει χίλιες φορές. Ο Φετφατζίδης πρέπει να είναι στον άξονα, να μοιράζει το παιχνίδι και όχι να χαραμίζεται δεξιά. Επίση, ποιος Χολέμπας; Να τελειώσει το αστείο! Ραούλ Μπράβο μέσα, σπρίντερ πάνω-κάτω, προσωπικότητα».

«Με κατέπληξε ο Μιραλάς. Θέλω να τον ξαναδώ. Κίνδυνος θάνατος μέσα στη περιοχή. Αυτός στη θέση του Φουστέρ μπορεί να κάνει παπάδες ως παρτενέρ του Πάντελιτς και να αναστενάξουν οι άμυνες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: