Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Τέβες:«Νίκες παντού»

Ο φετινός στόχος της Μάντσεστερ Σίτι είναι η κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ. Αν όμως επιθυμούν να κατακτήσουν τον τίτλο έπειτα από 42 χρόνια τότε σύμφωνα με τον Κάρλος Τέβες πρέπει να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους με τις λεγόμενες «μικρότερες «ομάδες» αφού σε αυτούς τους αγώνες κρίνονται οι τίτλοι.

«Πάντα παίζουμε καλά εναντίον των μεγάλων ομάδων αλλά αυτό που είναι πιο σημαντικό είναι να έχουμε παρόμοια απόδοση και με τις ‘μικρότερες’ ομάδες της κατηγορίας. Αν κατορθώσουμε αυτό τότε θα έχουμε βάσιμες ελπίδες για να γίνουμε εμείς πρωταθλητές», δήλωσε στα αγγλικά Μέσα ο Αργεντινός επιθετικός των «πολιτών». 


Όσοι για την πελατειακή σχέση που έχει αναπτύξει με την Τσέλσι ο «Απάτσι» τόνισε πως:«Μου αρέσει να παίζω εναντίον των περισσοτέρων ομάδων της Πρέμιερ αλλά φαίνεται πως οι αναμετρήσεις με την Τσέλσι έχουν κάτι το ιδιαίτερο. Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη. Μεταμορφωνόμαστε σε μια πολύ ισχυρή ομάδα και σαν αρχηγός της Σίτι είναι καθήκον μου να δίνω δύναμη στους συμπαίκτες μου και να τους ανεβάζω το ηθικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: