Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

"Λάθος η αποβολή, πέναλτι του Ελ Ζαρ"

Ο Περικλής Βασιλάκης τόνισε ότι ο Κοντρέρας δεν έπρεπε να αντικρίσει την κίτρινη κάρτα στη φάση του πέναλτι και ότι ο Μαροκινός δεν έκανε "θέατρο".

Με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό "Sport 103 fm", ο παλαίμαχος διαιτητής Περικλής Βασιλάκης υποστήριξε ότι ο διαιτητής της αναμέτρησης της Ξάνθης με τον ΠΑΟΚ κακώς έδειξε τη μία από τις δύο κίτρινες στον Κοντρέρας, ενώ "δικαίωσε" και τον Ελ Ζαρ στην πρώτη φάση που ο Μαροκινός ζήτησε πέναλτι. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Για την πρώτη κάρτα του Κοντρέρας: "Επιμένω ότι η πρώτη κάρτα ότι δεν υπάρχει. Οι ποδοσφαιριστές είναι εργαζόμενοι, επαγγελματίες, δεν μπορείς να βγάζεις τόσο εύκολα την κάρτα. Δε σημαίνει ότι σε κάθε πέναλτι πρέπει να βγάζουμε κίτρινη κάρτα. Δεν ήταν επικίνδυνο μαρκάρισμα και δεν έπρεπε ο παίκτης να τιμωρηθεί".
Για το πέναλτι του Ελ Ζαρ: "Το ότι ο παίκτης σκύβει, δε σημαίνει ότι ο αντίπαλός του δεν τον ρίχνει. Δε θα πούμε εμείς πώς θα παίζει ο παίκτης. Ο κάθε ποδοσφαιριστής έχει τη δική του τεχνική. Είναι δύσκολο να κάνουμε την ανάλυση από την τηλεόραση, αλλά μπορούμε να διαπιστώσουμε με την εμπειρία μας, αν ο παίκτης θέλει να κάνει "θέατρο". Επιμένω ότι ο παίκτης του ΠΑΟΚ πέφτει, επειδή τον βρίσκει με το πόδι ο αντίπαλός του και στη συνέχεια έρχεται και ένας άλλος και τον... αποτελειώνει".

Δεν υπάρχουν σχόλια: