Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Σακίλ Ο’ Νιλ: «Δεν ανταγωνίζομαι με μικρά γκαρντ, όπως ο Κόμπι»

Η κόντρα μεταξύ του Σακίλ Ο’ Νιλ και του Κόμπι Μπράιαντ συνεχίζεται…Αφορμή για να ξυπνήσει και πάλι το «ηφαίστειο» ανάμεσα στους δύο σούπερ σταρ του ΝΒΑ ήταν η δήλωση του άσου τον Λος Άντζελες Λέικερς, ο οποίος περηφανεύτηκε για το γεγονός ότι έχει ένα παραπάνω «δαχτυλίδι» από τον άσπονδο φίλο του…

«Το πιο ωραίο που υπάρχει στο πέμπτο δαχτυλίδι είναι πως… έχω ένα περισσότερο από τον Ο’ Νιλ! Είμαι εδώ για να νικώ και να επικεντρώνομαι στη δουλειά μου. Αυτό θα κάνω και φέτος», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Μπράιαντ.

Η απάντηση του Σακίλ Ο’ Νιλ ήταν αφοπλιστική: «Δεν ανταγωνίζομαι με μικρά γκαρντ που τρέχουν πάνω κάτω και κάνουν τριάντα και σαράντα σουτ σε κάθε ματς, όπως ο Κόμπι και ο Ουέιντ».

Ο σέντερ των Μπόστον Σέλτικς δέχεται ως ανταγωνιστή του μόνο τον Τιμ Ντάνκαν: «Αν το έλεγε αυτό ο Ντάνκαν, θα τσαντιζόμουν. Για τους άλλους αδιαφορώ. Ο Τιμ είναι ο μόνος που ανταγωνίζομαι και αν πάρει πέμπτο δαχτυλίδι, τότε θα μπορούν να γράψουν ότι είναι ο καλύτερος. Αυτό, θα φροντίσω να μη γίνει…».

Δεν υπάρχουν σχόλια: