Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Eποχή Αναστόπουλου στον ΟΦΗ!

O Γιάννης Χατζηνικολάου από το απόγευμα της Τρίτης αποτελεί παρελθόν για τον ΟΦΗ. Λίγη ώρα αργότερα, ανακοινώθηκε απο την Κρητική ΠΑΕ ο Νίκος Αναστόπουλος! Τα άσχημα αποτελέσματα των Κρητικών στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος της Football League, προκάλεσαν αναταραχή στις τάξεις του συλλόγου.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: "Η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ ανακοινώνει την λύσει της συνεργασίας της με το προπονητή κ. Γιάννη Χατζηνικολάου. Η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ ευχαριστεί θερμά το κ. Χατζηνικολάου για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του."

Λίγη ώρα αργότερα, η κρητική ΠΑΕ ανακοίνωσε την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Νίκο Αναστόπουλο. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: "Η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ ανακοινώνει την συνεργασία της με το προπονητή κ. Νίκο Αναστόπουλο. Ο κ. Αναστόπουλος θα έλθει αύριο το μεσημέρι στο Ηράκλειο και στις 4 μ.μ. θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με τους παίκτες της ομάδας μας. Ο κ. Αναστόπουλος αύριο στις 7 μ.μ. θα έχει συνάντηση με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ στα γραφεία της ΠΑΕ-ΟΦΗ που είναι στο αθλητικό κέντρο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: