Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Tenorio-Στοίχημα ...Τηλεθέαση, καί μικρές Αγγλίας ..

                                                                  Επιμέλεια-Tenorio.


                                                   Την καλησπέρα μού, σε όλη την παρέα.


Εβδομάδα Ευρωπαικών παιχνιδιών αυτή πού διανύουμε, καί εμείς εδώ βέβαια απο την στήλη ούτε καν θα ασχοληθούμε στοιχηματικά με αυτές τις αναμετρήσεις.Καθώς όπως έχω ξαναπεί, αυτές οι διωραγανώσεις είναι για τηλεθέαση καί μόνο. Τηλεθέαση λοιπόν, καί μικρές κατηγορίας Αγγλίας θα ξηγηθούμε.στα σημερινά.


Πάμε να δούμε τι έχουμε.



Watford - Swansea   (1)

Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση η Watford , η οποία προέρχεται από τρεις σερί νίκες στις οποίες σκόραρε 11 φορές συνολικά. Εντός έδρας, κατάφερε, το περασμένο Σάββατο, να πάρει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα και μετράει πλέον, σε τέσσερα ματς, μία νίκη, δύο ισοπαλίες και μία ήττα.

Συνεχίζει να προβληματίζει εκτός έδρας η Swansea. Μετράει τέσσερις σερί ήττες, στις οποίες έχει δεχτεί εννιά γκολ και έχει σκοράρει μόλις δύο, ενώ έχει φτάσει συνολικά τα εννιά ματς χωρίς τρίποντο μακριά από την έδρα της.

Εχθρικό αναμένεται να είναι το κλίμα για τον τεχνικό της Swansea, καθώς είχε αφήσει την Watford στο παρελθόν στα κρύα τού λουτρού, για αναλάβει άλλη ομάδα.Στο στρατόπεδο της Watford τον αποκαλούν ιούδα, καί τού ετοιμάζουν την ανάλογη υποδοχή.

Θα ρισκάρω στον άσο της Watford σε απόδοση (2.30)




Yeovil - Southampton   (2)


Η Saouthampton επέστρεψε στις νίκες, το ζητούμενο για αυτήν είναι να υπάρχει συνέχεια. Η ποιότητά της είναι αναμφισβήτητη, όχι μόνο απέναντι στη Yeovil , αλλά σε σχέση με κάθε άλλη ομάδα στην κατηγορία.

Όσο γιά την Yeovil, η άμυνά της δέχεται εύκολα γκολ, θα έχει πρόβλημα, ειδικά κόντρα σε δυνατές αντιπάλους., όπως την Southampton .

Χαμηλή η απόδοση στον οπαπ στο (1,90). Προσωπικά, έχω επιλέξει το διπλό της Southampton σε απόδοση (2.10)



Charlton - M. K. DONS   (1)

Aρκετά προβληματάκια καί αμφιβολίες παικτών, καί στις δύο ομάδες.Η Charlton έχει προβάδισμα, όχι μόνο γιατί είναι δυνατή στην έδρα της, αλλά και γιατί οι  Dons δείχνουν αρκετά ευάλωτοι μακριά από το γήπεδό τους.

Οι απουσίες των φιλοξενούμενων άλλωστε, διευκολύνουν τους γηπεδούχους. Πάντως οι Dons ίσως να εμφανίσουν καί σημάδια κούρασης , καθώς έχουν δώσει 5 παιχνίδια τις 13 τελευταίες μέρες.

Εχω επιλέξει τον άσο της Charlton σε απόδοση (2.20)


Baty City - Kidderminster   (2)

Σε πολύ καλύτερη κατάσταση είναι η Kidder.Είναι πιό ποιοτική καί πιό έμπειρη ομάδα σε σχέση με την Bath City.Οι γηπεδούχοι οι οποίοι διαθέτουν ερασιτεχνικό ρόστερ, θα έχουν καί αρκετα προβλήματα απουσιών.

Θεωρώ πολύ ανώτερη ομάδα την Kidder σε σχέση με την Bath, η οποία διαθέτει καί την απαιτούμενη φόρμα, ώστε να πάρει το τρίποντο.

Μου αρέσει η απόδοση στο διπλό της Kiddermnister σε απόδοση (2.40)


Aυτά είναι τα σημερινά μου σημεία, τα οποία καί έχω επιλέξει σε σύστημα 3 στα 4  : Watford - Charlton - Southampton - Kiddermnister.


Καλά να περνάτε, τα σέβη μου ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: