Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

«Δεν χάνω με τίποτα, Ντιναμό και Άρη»

Έτοιμος να αγωνιστεί στον αγώνα κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, όσο και στο μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης κόντρα στον συμπολίτη Άρη, είναι ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς.

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, μιλώντας στην ιστοσελίδα «jutarnji.hr», τόνισε πως έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, αναφέρθηκε στον «Δικέφαλο», ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει εγκωμιαστικά για τον προπονητή των Κροατών, Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς και για τον Ρουκάβινα.

«Άρχισα να προπονούμαι κανονικά και μπορώ να παίξω την Πέμπτη (30/9). Δεν ξέρω αν αυτό θα γίνει από το ξεκίνημα ή για ένα διάστημα του αγώνα, αλλά δεν χάνω με τίποτα τόσο το παιχνίδι με τη Ντιναμό, όσο και το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Άρη».

Ο «Μούσλι», έπλεξε στη συνέχεια το εγκώμιο του Χαλίλχοτζιτς και του Ρουκάβινα: «Για τον Χαλίλχοτζιτς, μιλούν γι’ αυτόν τα αποτελέσματα. Είναι γνωστό στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, το ποιος είναι ο ‘Βάχα’. Όποτε βρίσκεται στον πάγκο, μπορεί να βγάλει πολλά πράγματα από την ομάδα του. Τον συνάντησα δύο μέρες πριν υπογράψει στη Ντιναμό και τώρα είμαστε σε αντίπαλα στρατόπεδα. Αυτό είναι το πεπρωμένο», ενώ για τον πρώην επιθετικό του Παναθηναϊκού σχολίασε: «Ήταν ο καλύτερος επιθετικός των πρασίνων το διάστημα που αγωνιζόταν στην ομάδα».

Σχετικά με την ευρωπαϊκή συμμετοχή του «Δικεφάλου», ο Βόσνιος επιθετικός σχολίασε: «Περιμέναμε πολύ καιρό για να μπούμε σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Τώρα τα θέλουμε όλα και τα θέλουμε άμεσα. Είναι πιο σημαντικά για εμάς αυτά τα ματς ακόμη και από το ελληνικό πρωτάθλημα. Στην πατρίδα μου όλοι λένε για την έδρα της Ζένιτσα. Συμφωνώ. Αλλά εμείς εδώ έχουμε το δικό μας θαύμα. Ο ΠΑΟΚ εδώ είναι περισσότερο σαν θρησκεία. Πρέπει να το ζήσεις για να το καταλάβεις. Δεν υπάρχουν λόγια για να το περιγράψεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: