Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Μιλαν: Όλα τα λεφτά για Τζέραρντ!

Έτοιμη να πραγματοποιήσει μια ακόμη μεγάλη μεταγραφική ενίσχυση είναι η Μίλαν καθώς όπως γράφουν Βρετανικά μέσα η Ιταλική ομάδα θα καταθέσει πρόταση ύψους 40 εκατ. ευρώ για να κάνει δικό της τον Στίβεν Τζέραρντ!

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα caughtoffside.com η Μίλαν είναι διατεθειμένη να δαπανήσει περισσότερα από 40 εκατομμύρια ευρώ για να φέρεις στο Σαν Σίρο τον αρχηγό της Λίβερπουλ. Μάλιστα πολλές ήταν στο παρελθόν οι φορές που το όνομα του Άγγλου μέσου συνδεόταν με κάποια ομάδα, αλλά πάντα ο Τζέραρντ αποφάσιζε να μείνει στο μεγάλο Λιμάνι της Αγγλίας, με στόχο να διεκδικήσει τον τίτλο με τους «ρεντς».
Πλέον όμως ίσως έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για τον 30χρονο άσο καθώς τόσο η προοπτική να διεκδικήσει τον τίτλο με τη Λίβερπουλ δεν μπορεί να είναι ρεαλιστικός στόχος για τη φετινή ομάδα των «ρεντς» ενώ και η ομάδα του «Μέρσεϊσαιντ» έχει σοβαρά οικονομικά προβλήματα με τους Αμερικανούς ιδιοκτήτες της να λένε δύσκολα «όχι» σε μία τόσο καλή πρόταση. Μένει λοιπόν να δούμε αν ευσταθούν τα ρεπορτάζ στο Νησί, καθώς σύντομα θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα με τη Μίλαν να επιθυμεί τη απόκτηση του παίκτη από το Γενάρη. Εξάλλου ο προπονητής των «ροσονέρι» είναι μεγάλος θαυμαστής του Τζέραρντ και θεωρεί πως ο Άγγλος μέσος θα μπορέσει να ενισχύσει πολύ τη μεσαία γραμμή της Ιταλικής ομάδας, ώστε να ανακτήσει τα σκήπτρα από την Ίντερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: