Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Γκάρι ακόμα σκοράρει!

Η νέα φιλοξενούμενη  είναι η σύντροφος της ζωής του μεγάλου Άγγλου σκόρερ του παρελθόντος, Γκάρι Λίνεκερ, ο οποίος φαίνεται πως δεν ξέχασε την τέχνη του γκολτζή ούτε στους έρωτές του! Η σύζυγος του Γκάρι ονομάζεται Ντανιέλ Μπαξ και είναι μοντέλο εσωρούχων και τηλεπαρουσιάστρια. Η Ντανιέλ Μαρία Λίνεκερ Μπαξ, όπως είναι το πλήρες όνομά της, είναι 31 ετών, γεννημένη στις 15 Ιουνίου του 1979 στο Κάρντιφ της Ουαλίας. Αξιοσημείωτη είναι η διαφορά ηλικίας με τον σύζυγό της, η οποία αγγίζει τα 19 χρόνια, καθώς ο Γκάρι είναι πλέον 50 ετών, γεννημένων στις 30 Νοεμβρίου του 1960!Η Ντανιέλ είναι η δεύτερη σύζυγος του Λίνεκερ, ο οποίος το μακρινό 1986 είχε παντρευτεί τη Μισέλ Κοκεϊν. Μαζί της απέκτησε τέσσερα παιδιά, όλα αγόρια, τους Τζορτζ, Χάρι, Τομπάιας και Άνγκους. Το ζευγάρι χώρισε μετά από 20 χρόνια, τον Αύγουστο του 2006. Ο δεσμός με την Ντανιέλ, σύμφωνα με τα αγγλικά σκανδαλοθηρικά έντυπα, ξεκίνησε σχεδόν ένα χρόνο αργότερα, τον Σεπτέμβριο του 2007. Ένα χρόνο αργότερα (Σεπτέμβριος 2008) το ζευγάρι ανακοίνωσε πως αποφάσισε να αρραβωνιαστεί και ακόμα ένα χρόνο μετά, στις 2 Σεπτεμβρίου του 2009 έγινε και ο γάμος. Ο συγκεκριμένος γάμος είναι ο δεύτερος και για την Ντανιέλ, η οποία μάλστα έχει και μία κόρη, την Έλα, γεννημένη το 2003 με πατέρα τον πρώην παίκτη της Κόβεντρι, Άνταμ Ουίλις. Μετά το χωρισμό της με τον Ουίλις και πριν το γάμο με τον Λίνεκερ, η Ντανιέλ ...παρέμεινε στο χώρο του αθλητισμού, μέσω της επεισοδιακής σχέσης της με τον Σκοτσέζο παίκτη του ράγκμπι, Σάιμον Ντανιέλι. Τα παιδικά της χρόνια τα πέρασε με τη μητέρα της, Κιμ, καθώς οι γονείς της χώρισαν όταν ήταν μαθήτρια.
Ξεκίνησε το μόντελινγκ στα 18 της χρόνια, κερδίζοντας μια θέση στον διαγωνισμό "Miss Hawaiian Tropic", που έγινε τότε στο Λας Βέγκας των ΗΠΑ.Ακολούθως εργάστηκε για ένα διάστημα ως αεροσυνοδός στη "Virgin Atlantic", ενώ γρήγορα ...προσγειώθηκε στον κόσμο της showbiz, είτε ως μοντέλο της εταιρίας εσωρούχων "La Senza", είτε με τις αισθησιακές της φωτογραφήσεις σε μεγάλα περιοδικά παγκοσμίως, όπως το "Maxim" και το "Fabulous". Στην τηλεόραση, εμφανίστηκε ως συμπαρουσιάστρια του Σερ Τρέβορ ΜακΝτόναλντ στα εθνικά βραβεία της βρετανικής τηλεόρασης το 2008, ενώ το 2009 κατετάγη τρίτη στο ριάλιτι "Hell's Kitchen" του ITV. Από τις 25 Ιουνίου του 2009 είναι πανελίστρια στο τοκ-σόου "Loose Women" του ίδιου καναλιού.
Λίγο καιρό μετά την έναρξη της συνεργασίας της με το "Loose Women", έγινε ο γάμος της με τον Λίνεκερ, ο οποίος φυσικά έγινε βασικό θέμα της εκπομπής. Οι πληροφορίες τότε ανέφεραν πως το ζευγάρι έκανε δύο πάρτι, ένα πριν κι ένα μετά το γάμο, τα οποία κόστισαν 30.000 ευρώ, ενώ ο γάμος από μόνος του κόστισε μόλις 500 ευρώ!Πάντως, όλα αυτά έγιναν ...εν πλω, πάνω σε κότερο που ταξίδευε γύρω από τις ιταλικές ακτές!Ιστορικές έχουν μείνει κάποιες ατάκες που έχει πει σε συνεντεύξεις της, προκειμένου να πείσει πως ο αγαπημένος της, παρότι πολλά χρόνια μεγαλύτερος, έχει μεγάλη πέραση στις γυναίκες. "Ο Γκάρι τραβάει την προσοχή των γυναικών. Ήμασταν σε φιλανθρωπική εκδήλωση και ένας άνδρας ήρθε προς το μέρος μας έσφιξε το χέρι του Γκάρι. Αφού φύγαμε, ο Γκάρι μου είπε ότι ο άνδρας εκείνος του είχε δώσει με χαρτάκι το νούμερο τηλεφώνου της γυναίκας που ήταν μαζί του. Δεν τόλμησε να μου το πει εκείνη τη στιγμή, γιατί ήξερε ότι θα την άρπαζα από τα μαλλιά. Δεν μου αρέσουν αυτά. Υπάρχει το φλερτ από τη μία αλλά και η ανήθικη συμπεριφορά από την άλλη", είχε δηλώσει η Ντανιέλ. Στην ίδια συνέντευξη είχε προσθέσει: "Τον εμπιστεύομαι 100%. Όταν έμαθα για το περιστατικό με το τηλέφωνο, δεν ήμουν θυμωμένη με τον Γκάρι. Ξέρω ότι είμαι η μοναδική γυναίκα για αυτόν. Δεν ανησυχώ ποτέ αν βγει έξω με άνδρες. Είναι μεγαλύτερος και τα έχει περάσει αυτά. Οι άνδρες είναι σαν ένα καλό μπουκάλι κρασί. Γίνονται καλύτεροι όσο ωριμάζουν. Ο Γκάρι είναι υπέροχος, ρομαντικός, προστατευτικός και αστείος. Του αρέσουν τα πάντα σε εμένα και έχει εκπληκτικό σώμα. Γυμνάζεται κάθε μέρα και είναι στην ίδια κατάσταση που ήταν και όταν έπαιζε ποδόσφαιρο και ήταν στην ακμή του. Το στομάχι του είναι πιο γραμμωμένο από το δικό μου! Είμαστε τρελοί ο ένας για τον άλλο. Προτιμώ πιο πολύ τους μεγαλύτερους άνδρες. Ξέρουν πώς να χειρίζονται τις γυναίκες".

Δεν υπάρχουν σχόλια: