Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Μπόσνιακ: «Ο ΠΑΟΚ θα δώσει μάχη για την πρόκριση»

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Ιβάν Μπόσνιακ κλήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» να σχολιάσει τις αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, μιας και στο παρελθόν αγωνίστηκε για 2,5 χρόνια στην Κροατική ομάδα, ενώ γνωρίζει αρκετά καλά το ελληνικό πρωτάθλημα, μιας και πέρυσι αγωνίστηκε στο «Γηραιό».
Για τις «προβλέψεις» του αναφορικά με τις αναμετρήσεις των δύο ομάδων τόνισε: «Γνωρίζω αρκετά καλά τον ΠΑΟΚ, αλλά και τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ που πλέον έχει πολύ καλό προπονητή και ξεκίνησε πολύ καλά τη σεζόν. Πιστεύω θα γίνει ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, μιας και ο ΠΑΟΚ έχει πάντα εξαιρετική ατμόσφαιρα στο γήπεδο του. Από την πλευρά μου όμως ελπίζω η Ντιναμό να παίξει αρκετά καλά και να μπορέσει να πάρει τουλάχιστον τον πόντο. Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ είναι η καλύτερη ομάδα στην Κροατία, φέτος ενισχύθηκε με την παρουσία των Σαμίρ και Ρουκάβινα. Συνήθως παίζουν επιθετικά, οπότε κάπως έτσι θα παίξουν και στην Τούμπα, μιας και ακόμη και ο πόντος θα είναι καλός στη Θεσσαλονίκη. Αντίθετα στο Ζάγκρεμπ θα παίξει πολύ πιο επιθετικά και θα προσπαθήσει περισσότερο για τη νίκη».
Σχολιάζοντας τους συμπατριώτες του ανέφερε: «Είδα το παιχνίδι της Ντιναμό Ζάγκρεμπ απέναντι στη Βιγιαρεάλ, που ήταν ένα από τα καλύτερα της παιχνίδια τα τελευταία χρόνια. Όλοι σίγουρα εύχονται πως θα καταφέρει να συνεχίσει ανάλογα, ενώ πιστεύουν πως υπάρξει απόδοση ανάλογη και απέναντι στον ΠΑΟΚ, θα μπορέσουν να αποσπάσουν το πολυπόθητο θετικό αποτέλεσμα. Σέβομαι πραγματικά τον ΠΑΟΚ και θεωρώ πως μαζί με τη Ντιναμό και τη Βιγιαρέαλ είναι τα φαβορί και θα δώσουν μάχη για την πρόκριση».
Κλείνοντας έδωσε και την… είδηση αναφορικά με το μέλλον του: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα πλέον με τον Ηρακλή. Υπήρξε κάποια κατάσταση που διορθώθηκε πριν το πρωτάθλημα, ενώ πριν δύο εβδομάδες βρέθηκα και στη Θεσσαλονίκη. Βλέπω ότι ο Ηρακλής λύνει τα προβλήματα του και εύχομαι πραγματικά καλή επιτυχία τη φετινή σεζόν. Αυτή τη στιγμή εγώ προετοιμάζομαι, υπήρξε μια σκέψη και προσπάθεια να παίξω ξανά στον Ηρακλή, αλλά δεν προλάβαμε, γιατί ήταν η τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου. Υπάρχει μια σκέψη για τον Ιανουάριο, όμως όταν έρθει εκείνη η μεταγραφική περίοδος θα δούμε τι θα κάνουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: