Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Ό,τι πει αυτός

Απόφαση του Ερνέστο Βαλβέρδε και μόνο είναι το αν θα γίνει άλλη μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Ο Ισπανός προπονητής αναμένεται να έχει άλλη μία συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, όπου και θα συζητηθούν όλα τα μεταγραφικά των «ερυθρολεύκων». Αλχημείες λόγω απουσιών με Πανσερραϊκό.

Το «πάγωμα» στη μεταγραφή του Μπερνάρ Κουμόρτζι έχει αλλάξει κάπως τα δεδομένα στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος έχει πάρει το ελεύθερο να κινείται κατά βούληση στο συγκεκριμένο θέμα, είχε τονίσει την επιθυμία του να αποκτηθεί ένας μέσος, αλλά στην ομάδα ήρθε μπακ, ενώ με την παραχώρηση του Μήτρογλου θέλει κι έναν επιθετικό. Βέβαια η έλευση του Γιάννη Μανιάτη ίσως μπορεί να θεωρηθεί και σαν μέσου αφού υπάρχει η περίπτωση να μετατεθεί στην μεσαία γραμμή ο Τοροσίδης και να πάρει τη θέση του.

Ο Ισπανός προπονητής, πλέον, αναμένεται να έχει νέα συνάντηση με τον πρόεδρο των «ερυθρολεύκων» και τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ώστε να συζητήσουν για τον περαιτέρω μεταγραφικό σχεδιασμό και ανάλογα με τις εισηγήσεις του θα γίνουν και οι ανάλογες κινήσεις. Όλες οι περιπτώσεις που απασχολούν τους Πειραιώτες θα τεθούν επί τάπητος, όχι μόνο για τον Ιανουάριο, αλλά και για το καλοκαίρι. Πρώτος στόχος παραμένει ο Σάντσες της Βαλενσιέν, με τους Ελ Αχμάντι της Φέγενορντ και Αρεβάλο της Νασιονάλ να ακολουθούν, παρά τις δυσκολίες που παρουσιάζουν οι περιπτώσεις τους.

Όσον αφορά τον ελληνικό χώρο, ο Απόστολος Βέλλιος δε επιθυμεί να δοθεί δανεικός αλλά να παραμείνει στο ρόστερ του Ολυμπιακού, κάτι που δεν είναι στα σχέδια των «ερυθρολεύκων». Από την άλλη παραμένει το ενδιαφέρον για τους Γεωργιάδη και Ανάκογλου του Πανσερραϊκού, με την ΑΕΚ να μπαίνει στο παιχνίδι για την απόκτηση του πρώτου. Οι Φορτούνης του Αστέρα Τρίπολης και Κωνσταντόπουλος της Κέρκυρας αποτελούν άλλους δύο στόχους των Πειραιωτών από την Σούπερ Λίγκα, κυρίως όμως για το καλοκαίρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: