Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Μάχες σε Ρόδο και Κέρκυρα!

Γνωστοί οι κάτοχοι των τελευταίων δύο εισιτηρίων για τη φάση των «8» του Κυπέλλου ΟΠΑΠ θα γίνουν σήμερα, μετά τη διεξαγωγή των επαναληπτικών αγώνων που τα πρώτα παιχνίδια είχαν λήξει ισόπαλα.

Στις 15.00 ο Διαγόρας υποδέχεται στη Ρόδο τον Εθνικό Αστέρα και στις 17.30 η Κέρκυρα τον Ηρακλή.

Διαγόρας – Εθνικός Αστέρας (15.00)
Στη Ρόδο ο Διαγόρας υποδέχεται τον Εθνικό Αστέρα για ένα εισιτήριο για τη φάση των «8» του Κυπέλλου ΟΠΑΠ, αλλά και τον νικητή να έχει την ευκαιρία να καυχιέται ότι είναι η μοναδική ομάδα της Football League που συνεχίζει στο θεσμό.

Η αναμέτρηση να παρεμβάλλεται σε μια σειρά με δύσκολους αγώνες που έχουν και οι δύο ομάδες στο πρωτάθλημα, και χθες προέκυψαν προβλήματα της… τελευταίας στιγμής.

Στον Διαγόρα ο Πέτρος Καμινιώτης ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα, και πλέον οι διοικούντες περιμένουν να επικοινωνήσουν με τον Ατρόμητο. Την ίδια στιγμή, στον Εθνικό Αστέρα έμεινε εκτός αποστολής ο Μιχάλης Κριπιντίρης κάτι που ίσως να αποτελεί προάγγελο αποχώρησης του παίκτη από την ομάδα. Εκτός αποστολής είναι και οι Γκούτμαν, Καμινιώτης, Ρέγες.

Κέρκυρα – Ηρακλής (17.30)
Να εκμεταλλευθεί την έδρα της θέλει η Κέρκυρα στο σημερινό παιχνίδι Κυπέλλου ΟΠΑΠ με τον Ηρακλή και να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Οι «Φαιάκες» αναμένεται να παραταχθούν με κάποιες διαφοροποιήσεις σε σχέση με τα παιχνίδια πρωταθλήματος, καθώς στον πάγκο θα μείνουν οι Μίχος, Τσίγκας και Κοντοδήμος. Εκτός αποστολής έμεινε ο Βενέτης.

Η πιθανή 11άδα: Κωνσταντόπουλος, Γκουστάβο, Δ. Ιωάννου, Μαϊστόροβιτς, Επστάιν,, Μακρής, Χαμπλ, Στολτίδης, Καλαντζής, Ηλ. Ιωάννου, Γιάντσης.

Στον Ηρακλή θέλουν πάρα πολύ την πρόκριση, κάτι που φαίνεται από την πρόθεση που υπάρχει από τον Μαρίνο Ουζουνίδη να παρατάξει όσο το δυνατόν την καλύτερη 11άδα. Ο Σίσιτς θα μείνει στον πάγκο και ο Σολτάνι θα παίξει βασικός είτε στον άξονα είτε στο αριστερό άκρο.

Οι υπόλοιπες θέσεις: Ελευθερόπουλος, Αραμπατζής, Λίμα, Χοσέμι, Κατσικάς, Ντάνι, Παπαστεριανός,, Μάρα, Ιάκομπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: