Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Άρχισε επαφές για Φορλάν η Γιούβε

Το μεταγραφικό ντεμαράζ της Γιουβέντους συνεχίζεται. Μετά τον Λούκα Τόνι οι «μπιανκονέρι» έχουν ξεκινήσει επαφές με την Ατλέτικο Μαδρίτης για την απόκτηση του Ντιέγκο Φορλάν. Όπως αναφέρει η Gazzetta dello Sport η πρόταση δανεισμού έπεσε στο κενό και τώρα ετοιμάζεται πρόταση αγοράς. Η Γιουβέντους συνεχίζιε να ψάχνει για επιθετικό, παρά την απόκτηση του Τόνι, που θα μπορεί να αγωνιστεί ως δεύτερος επιθετικός σε έναν πιο περιφερειακό ρόλο. Ο παίκτης αυτός έχει βρεθεί στο πρόσωπο του Ντιέγκο Φορλάν και μάλιστα η πρώτη προσπάθεια για να τον αποκτήσει έπεσε στο κενό.

Όπως τονίζει η Gazzetta dello Sport η πρώτη προσπάθεια των «μπιανκονέρι» για τον Ουρουγουανό αστέρα έπεσε στο κενό, αφού η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν ήταν διατεθειμένη να παραχωρήσει τον Φορλάν δανεικό μέχρι το τέλος της σεζόν.

Έτσι, ο γενικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας, Μπέπε Μαρότα συζητάει με την διοίκηση της Γιουβλεντους να ανάψει το πράσινο φως για την κατάθεση πρότασης για την αγορά του ποδοσφαιριστή. Η τιμή του Φορλάν είναι πάνω από 15 εκατ. ευρώ ενώ ο ίδιος αμοίβεται με 4 εκατ. ευρώ ετησίως. Ο Μαρότα αναμένεται να πάρει το ΟΚ από τον πρόεδρο του συλλόγου Αντρέα Ανιέλι και να ξεκινήσει νέες επαφές για τον 32χρονο επιθετικό με στόχο να κλείσει άλλη μία μεταγραφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: