Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Πιο… κοντά οι Άραβες

Έμπρακτη απόδειξη του ενδιαφέροντος των Αράβων για να επενδύσουν στον ΠΑΟΚ, έχουν στα… χέρια τους πλέον στην ΠΑΕ, καθώς στα γραφεία έφτασε την Τρίτη (11/1) το πενταετές business plan που προτείνουν. «Χαμηλούς τόνους και όχι άλλα λόγια», η θέση του Ζαγοράκη.

Μέχρις στιγμής, επίσημα από την πλευρά των Αράβων υπήρχε μόνο μία ανακοίνωση επιβεβαίωσης του ενδιαφέροντός τους για να συμμετέχουν στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου του ΠΑΟΚ. Πλέον, φαίνεται ότι η υπόθεση προχωράει κανονικά, καθώς οι διοικούντες την ΠΑΕ, έχουν στα χέρια του ένα επίσημο πλάνο των επενδυτών που αποδεικνύει ότι το ενδιαφέρον τους παραμένει ζεστό. Μέσα σε αυτό γίνεται αναφορά σε αγωνιστικά θέματα αλλά και υλικοτεχνικά.

Ωστόσο, από την ΠΑΕ και πιο συγκεκριμένα τον πρόεδρό της Θοδωρή Ζαγοράκη, κρατάνε χαμηλούς και παραμένουν συγκρατημένοι. Μάλιστα, η επίσημη θέση λέει ότι: «Ναι όντως πήραμε το business plan. Στο εξής σταματάμε οποιαδήποτε δημόσια τοποθέτηση και περιμένουν την τελική τους απόφαση που θα γίνει γνωστή μέσω της επικείμενη συνέντευξης Τύπου του εκπροσώπου των Αράβων, κ. Οντέι. Πλέον περιμένουμε έργα. Εξέλιξη για μας θα είναι να κατατεθούν στο λογαριασμό τα χρήματα για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου».

Προχωράει του Φερνάντες

Στα μεταγραφικά, ανεξάρτητα με την υπόθεση των Αράβων επενδυτών, φαίνεται ότι θα υπάρξει αίσιο τέλος στην περίπτωση του Νταρίο Φερνάντες. Στον ΠΑΟΚ από την στιγμή που έπεσε στο κενό η προσπάθεια για την επιστροφή του Σορλέν, έστρεψαν την προσοχή τους στον Αργεντινό. Η επιθυμία της διοίκησης είναι να αποκτηθεί ως ελεύθερος και να του προσφέρουν συμβόλαιο διάρκειας 1,5 χρόνου. Πάντως, με δεδομένο ότι υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες για τον συγκεκριμένο παίκτη, η Μπεϊτάρ στην οποία ανήκει, φέρεται να επιδιώκει να βάλει στα ταμεία της κάποιο χρηματικό ποσό από την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή.

Επέστρεψε ο Ίβιτς

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Μάκη Χάβο στη προπόνηση της Τρίτης, καθώς ο Βλάνταν Ίβιτς επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό μετά από ένα μήνα απουσίας δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Αν τις επόμενες μέρες ο Σέρβος μέσος δεν νιώσει ενοχλήσεις, δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό βόλου. Το ίδιο ισχύει και για τον Στέλιο Μαλεζά που επίσης προπονήθηκε κανονικά. Αντίθετα, για προληπτικούς λόγους, ο Αθανασιάδης έκανε ατομικό αλλά αύριο αναμένεται να συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: