Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

"Έκλεισε" τον Πίεναρ για το καλοκαίρι

Στην Τότεναμ εξέταζαν εδώ και καιρό την περίπτωση του Στίβεν Πίεναρ και απ' ότι φαίνεται έκαναν την κίνηση-ματ για να τον αποκτήσουν. Σύμφωνα με δημοσίευμα του "Guardian" οι Λονδρέζοι ήρθαν σε συμφωνία με τον παίκτη, ο οποίος θα υπογράψει 4ετές συμβόλαιο το ερχόμενο καλοκαίρι.Oι Λονδρέζοι κέρδισαν τη μάχη από τις Ίντερ και Ατλέτικο Μαδρίτης που ενδιαφέρονταν για τον παίκτη. Του πρότειναν συμβόλαιο με εβδομαδιαίες αποδοχές που φθάνουν τις 70.000 λίρες, οι οποίες ήταν αρκετές για να τον πείσουν να μετακομίσει στην πρωτεύουσα. Την ίδια ώρα η Έβερτον έφθασε μέχρι τις 60.000 λίρες, αλλά ο Νοτιοαφρικανός μέσος θεωρεί πως αξίζει πολλά περισσότερα από τις 75.000 που παίρνει ο Μίκελ Αρτέτα.
Ο Μόγες έχει δηλώσει επανειλημμένως πως θέλει να κρατήσει τον Πίεναρ ως το τέλος της περιόδου, κάτι που αναμένεται να συμβεί, αφού και ο ίδιος ο παίκτης δεν θέλει να αφήσει από τώρα την Έβερτον. Στα "ζαχαρωτά" δεν αμφισβήτησαν ποτέ τον επαγγελματισμό του, κάτι που σέβεται απόλυτα και ο Πίεναρ.
Από την πλευρά του ο Χάρι Ρέντνπαπ θέλει τον παίκτη για να ενισχύσει τις πλευρές του, χωρίς ωστόσο να τον προορίζει για βασικό, αφού οι Λένον και Μπέιλ δείχνουν να έχουν "κλειδώσει" τη θέση.
Την ίδια ώρα στην Έβερτον ψάχνουν έναν παίκτη για να ενισχύσουν την επίθεση. Ο Μόγες αποφάσισε να κινηθεί για τον Ντιομερσί Μποκανί της Μονακό, αφού έχει απομείνει μόνο με τους Σαχά, Μπέκφορντ. Αυτό γιατί ο Γιακούμπου Αϊγεκμπένι βρίσκεται μία ανάσα πριν το δανεισμό του στη Λέστερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: