Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Κάτι παραπάνω από ένα παιχνίδι

Το αποψινό ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό (ΕΤ1) τα έχει όλα...

Αγωνία για την ομάδα που θα πάρει κεφάλι στη βαθμολογία και προβάδισμα για την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο.

Καστ με αστέρες πολλών εκατομμυρίων, που μπορούν να γίνουν πρωταγωνιστές και να καθορίσουν με την εμφάνισή τους ένα τέτοιο παιχνίδι.

Δύο μεγάλους «αρχιτέκτονες», τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, που ξέρουν να κερδίζουν το 100% από το υλικό που έχουν στα χέρια τους.

Μίσος από τους οπαδούς των γηπεδούχων (μιας μερίδας τουλάχιστον) που δεν συγχωρούν στον Βασίλη Σπανούλη τη μετακίνηση στον αιώνιο αντίπαλο και ο χαρακτηρισμός «προδότης» είναι ο ηπιότερος που του αποδίδουν.

Αγάπη και φιλία, που ενώνει τους δύο κουμπάρους, Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Ντούσαν Ίβκοβιτς, αλλά και αρκετούς συμπαίκτες σε εθνικό επίπεδο που όμως απόψε θα είναι ορκισμένοι εχθροί για 40 λεπτά στο παρκέ.

Ένταση και προηγούμενα, μετά από όσα έγιναν και ειπώθηκαν ανάμεσα σε Έλληνες και Σέρβους διεθνείς στο φιλικό (;) των δύο εθνικών ομάδων τον Αύγουστο, κι όχι μόνο...

Μόνο αν λείψει η βία από αυτό το blockbuster, δεν θα πειράξει κανέναν...

Η... αίθουσα του ΟΑΚΑ θα είναι κατάμεστη, οι τηλεθεατές θα είναι κολλημένοι στους δέκτες τους (ΕΤ1),
Κι αν μετά από όλα όσα γίνουν απόψε δεν «χορτάσετε», υπάρχει και sequel. Οι δύο «αιώνιοι» θα τα πουν πολλές φορές ακόμη σε πρωτάθλημα, τελικό Κυπέλλου (εκτός σοβαρότατου απροόπτου), πιθανώς και στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: