Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Ευκαιρία να ξεφύγουν

Αναμετρήσεις που πιθανόν να δώσουν την ευκαιρία στους πρωτοπόρους να ξεφύγουν περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Τετάρτης και για τους δυο ομίλους της Football League 2. Στον πρώτο όμιλο, η Παναχαϊκή που θέλει να επιστρέψει στην κορυφή και να πιάσει τη Ρόδο αντιμετωπίζει τον Πλατανιά. Ο Παναιγιάλειος φιλοξενεί τον ΑΟ Χανιά. Και στο δεύτερο όμιλο το πρόγραμμα φαίνεται ευνοϊκό για τους πρωτοπόρους, αφού η Καλλονή φιλοξενεί τον Εθνικό Φιλιππιάδας και η τρίτη Αναγέννηση Επανομής την Κοζάνη.

1ος όμιλος

Στην Κρήτη και στην έδρα του Πλατανιά θα δοκιμαστεί η Παναχαϊκή, η οποία θέλει μόνο νίκη για να πιάσει και πάλι στην κορυφή τη Ρόδο. Οι «κοκκινόμαυροι» αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα και η αποστολή τους αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές. Τις δυο ομάδες χωρίζουν τέσσερις βαθμοί και ο Πλατανίας διαθέτει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος έχοντας δεχθεί οχτώ τέρματα.

Ο Παναιγιάλειος που βρίσκεται ένα βαθμό πίσω φιλοξενεί τον Α.Ο. Χανιά και η Κόρινθος που βρίσκεται στην ίδια θέση θα αντιμετωπίσει τον Ασπρόπυργο. Η Αγία Παρασκευή έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και τον ίδιο δρόμο φαίνεται πως θα ακολουθήσει και ο Κεραυνός Κερατέας μιας και δεν θα κατέβει στον αγώνα με τον Αίαντα Σαλαμίνας. Έτσι η αναμέτρηση θα κατοχυρωθεί υπέρ της ομάδας της Σαλαμίνας με σκορ 3-0.

Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο

Κυριακή 9/01

Ρόδος-Πανηλειακός 2-0
(29΄ Τοπάλης,77΄Κακλαμάνος)

Τετάρτη 12/01 (15:00)

Παναιγιάλειος-Α.Ο. Χανιά (14:30)

Χερσόνησος-ΠΑΟ Ρουφ

Αίας Σαλαμίνας-Κεραυνός Κερατέας (θα κατοχυρωθεί υπέρ των γηπεδούχων με σκορ 3-0)

Πλατανιάς-Παναχαϊκή

Ηρακλής Ψαχνών-Βύζας Μεγάρων

Ασπρόπυργος-Κόρινθος

Ο αγώνας Απόλλων Σμύρνης-Αγία Παρασκευή δεν θα διεξαχθεί λόγω της αποχώρησης της Αγίας Παρασκευής από το πρωτάθλημα.

2ος όμιλος

Η πρωτοπόρος Καλλονή, μετά από όσα έχουν γίνει με το θέμα του Μιχάλη Κασάπη και την υποχρεωτική άδεια που του χορήγησε η διοίκηση της ομάδας, θα υποδεχτεί τον Εθνικό Φιλιππιάδας. Χρέη προπονητή θα έχει ο αρχηγός Προκόπης Καρτάλης. Αν οι γηπεδούχοι πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης θα κατακτήσουν τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα, αφού ο ισόβαθμος Φωκικός έχει ρεπό.

Η Αναγέννηση Επανομής βρίσκεται δυο βαθμούς πίσω και θα αντιμετωπίσει στην έδρα της την Κοζάνη. Η Νίκη Βόλου μετά το θετικό ντεμπούτο του Απόστολου Χαραλαμπίδη στον πάγκο αντιμετωπίζει στην Κατερίνη την ΑΕ Ποντιών με στόχο τη δεύτερη σερί επιτυχία, που θα τη διατηρήσει σε επαφή με τους πρωτοπόρους. Θετικό αποτέλεσμα θα ψάξει και η ισόβαθμη Δόξα Κρανούλας στην έδρα του Μακεδονικού.

Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο

Τετάρτη 12/01 (15:00)

Αναγέννηση Επανομής-Κοζάνη

Οδυσσέας Αναγέννησης-Τύρναβος

Εορδαϊκός-Αναγέννηση Γιαννιτσών

ΑΕ Ποντίων Κατερίνης-Νίκη Βόλου

Μακεδονικός-Δόξα Κρανούλας

Αετός Σκύδρας-Ζάκυνθος

Ναυπακτιακός Αστέρας-Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας

Καλλονή-Εθνικός Φιλιππιάδας

Ρεπό: Φωκικός

Δεν υπάρχουν σχόλια: