Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Τζέκο: "Οι περισσότεροι οπαδοί στο Μάντσεστερ υποστηρίζουν τη Σίτι"

Ο Έντιν Τζέκο φρόντισε από την πρώτη του ημέρα στη Μάντσεστερ Σίτι να δώσει ένα λόγο στους οπαδούς της ομάδας να τον βάλουν στην καρδιά τους. "Έχω ακούσει πολλά για τους οπαδούς και επίσης ότι οι περισσότεροι στο Μάντσεστερ είναι οπαδοί της Σίτι", δήλωσε ο Βόσνιος επιθετικός κι έκανε εντυπωσιακή αρχή τουλάχιστον στο παιχνίδι των εντυπώσεων.Για εμένα είναι ένας μεγάλος σύλλογος με σπουδαίες φιλοδοξίες", τόνισε ο 24χρονος επιθετικός, στην επίσημη παρουσίαση του από τη διοίκηση των "πολιτών" και στη συνέχεια προσέθεσε: "Δεν έχω παίξει ποτέ στην Αγγλία και ελπίζω ότι το Σάββατο θα είναι το πρώτο μου παιχνίδι. Είχα επιτυχημένο πέρασμα από τη Γερμανία και είμαι εδώ να κάνω το καλύτερο για τη Σίτι".
Οι Άραβες ιδιοκτήτες ξόδεψαν 27.000.000 λίρες για να αποκτήσουν τον Βόσνιο επιθετικό κάτι που τον έχει γεμίσει με πρόσθετο άγχος: "Θέλω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και να δικαιώσω τους ανθρώπους που ξόδεψαν τόσα χρήματα για να με αγοράσουν. Ήμουν χαρούμενος στη Βόλφσμπουργκ, αλλά ήθελα να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό, κάτι καλύτερο".
H απόκτηση του Τζέκο φέρνει στην πόρτα της εξόδου τους Ρόκε Σάντα Κρουζ και Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ. Για τον πρώτο το είπε άλλωστε και ο Ρομπέρτο Μαντσίνι: "Είναι καλό παιδί και είναι σημαντικό για εκείνον να φύγει. Για τον Εμάνουελ θα πρέπει να περιμένουμε μερικές ακόμα ημέρες".

Δεν υπάρχουν σχόλια: