Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Επένδυση με Αναστασίου

Ο Ολυμπιακός Βόλου ανακοίνωσε την Τρίτη την απόκτηση του νεαρού Απόστολου Αναστασίου, ο οποίος έπαιζε στον Μακεδονικό.

Ο παίκτης, που πήρε την φανέλα με το νούμερο 14, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 5 ετών με την ομάδα της Μαγνησίας.

Στις δηλώσεις του μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, τόνισε: "Ευχαριστώ θερμά τον πρόεδρο και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου και θα ανταποδώσω την εμπιστοσύνη αυτή με πολύ και σκληρή δουλειά μέσα στο γήπεδο. Νιώθω περήφανος που ανήκω πλέον στη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου και το όνειρό μου είναι να ανταποκριθώ στις υψηλές προσδοκίες που έχει μία ισχυρή και αποτελεσματική ομάδα, η οποία ήδη έχει κάνει τη διαφορά στο κορυφαίο επαγγελματικό πρωτάθλημα".
Από την πλευρά του, το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ, Γιώργος Πράττος, επεσήμανε σχετικά με την απόκτηση του παίκτη: "Ο πρόεδρος και η διοίκηση φροντίζουν τόσο για το παρόν όσο και για το μέλλον της ομάδας και με τις επιλογές τους αποδεικνύουν έμπρακτα πως το όραμά μας για τον Ολυμπιακό Βόλου είναι να πρωταγωνιστεί για πολλά χρόνια στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και όχι μόνο".

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της, ζητάει από τους οπαδούς της να επιδείξουν κόσμια συμπεριφορά στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: "Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να συμβάλλουν για μία ακόμη φορά στην άψογη διεξαγωγή του αγώνα του Σαββάτου, Ολυμπιακός Βόλου-ΠΑΟΚ και να επιδείξουν σε όλους, τη γνωστή, κόσμια φίλαθλη συμπεριφορά τους ώστε να μη συμβεί το παραμικρό, ακόμη κι αν προκληθούν.
Το ποδόσφαιρο είναι γιορτή και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάει κανείς, ώστε τον κάθε ποδοσφαιρικό αγώνα να τον χαίρονται οι φίλαθλοι και των δύο ομάδων.
Το Σάββατο εξάλλου, αποτελεί για μας μία ξεχωριστή ημέρα, αφού θα τιμήσουμε ταυτόχρονα και τη μνήμη ενός ανθρώπου που έφυγε πρόωρα από τη ζωή αλλά θα ανήκει πάντα στην οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου: τη μνήμη του δημοσιογράφου Γιώργου Πλακίδα.
Επίσης, μία ημέρα πριν, την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011 θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 συνάντηση του Αχιλλέα Μπέου με τους προέδρους των οργανωμένων φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου, έτσι ώστε να ρυθμιστούν ακόμη και οι πιο μικρές λεπτομέρειες που θα συμβάλλουν στην άψογη διεξαγωγή του αγώνα του Σαββάτου.
Τέλος, η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ απευθύνει καλωσόρισμα στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που θα έρθουν στο Βόλο για τον μεταξύ μας αγώνα και ελπίζει να σεβαστούν τη φιλοξενία."

Δεν υπάρχουν σχόλια: