Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Τσιώλης: «Όλοι στο γήπεδο με ΠΑΟΚ»

Κάλεσμα στον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου να ενισχύσει την ομάδα στον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου κόντρα στον ΠΑΟΚ έκανε ο Σάκης Τσιώλης στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου. Μίλησε επίσης για τις απουσίες που θα παίξουν το ρόλο τους, αλλά και για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου.

Για το προηγούμενο παιχνίδι με τον Εργοτέλη

«Θέλω να αναφερθώ στο παιχνίδι που πέρασε, στην Κρήτη με τον Εργοτέλη. Η ομάδα δεν έπαιξε εντυπωσιακό ποδόσφαιρο, όπως μας είχε συνηθίσει στον πρώτο γύρο, αλλά αυτό είναι πλέον κάτι που πρέπει να ξεχάσουμε, δηλαδή το εντυπωσιακό, θεαματικό ποδόσφαιρο. Αυτό που έχει σημασία από εδώ και πέρα, αφού μιλάμε για «παιχνίδια χωρίς επιστροφή» είναι μόνο το αποτέλεσμα. Το ότι καταφέραμε τελικά και πήραμε βαθμό σε έναν αγώνα εκτός έδρας, απέναντι σε μία ομάδα που έκανε σχεδόν τις ίδιες ευκαιρίες με εμάς, είναι πολύ σημαντικό, γιατί ο Εργοτέλης είναι μία πολύ καλή, έμπειρη ομάδα, που διαθέτει πλούσιο ρόστερ. Κατορθώσαμε λοιπόν να την κρατήσουμε κάτω από εμάς βαθμολογικά και για αυτό αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μας».

Για το επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ

«Όσον αφορά το παιχνίδι του Σαββάτου, ο ΠΑΟΚ έρχεται μετά από μία νίκη μέσα στην έδρα του, στην Τούμπα, θα έχει πολύ κόσμο το γήπεδο και σίγουρα είναι για μας ένα δύσκολο παιχνίδι που πρέπει να διαχειριστούμε με πολύ μεγάλη ψυχραιμία και ηρεμία. Στο δεύτερο γύρο θα πρέπει όλοι μας, ηγεσία, διοίκηση, προπονητές, δημοσιογράφοι και φίλαθλοι να αφήσουμε την ομάδα χωρίς να την επιβαρύνουμε με επιπλέον πίεση και άγχος διότι αρκεί η πίεση και το άγχος που έχει ήδη, λόγω του πρωταθλήματος. Πρέπει να αντιμετωπίζουμε τον κάθε αντίπαλο με μεγάλη προσοχή και να μείνουμε συγκεντρωμένοι στον πρωταρχικό μας στόχο, διότι αναμένεται ένας δύσκολος δεύτερος γύρος. Τα υπόλοιπα 13 παιχνίδια θα είναι συγκλονιστικά και το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να βρισκόμαστε όλοι συσπειρωμένοι και ενωμένοι γύρω από την ομάδα».

Κάλεσμα προς τους φιλάθλους

«Περιμένουμε όλο τον υπέροχο κόσμο μας να έρθει το Σάββατο στο γήπεδο, διότι σε αυτό το παιχνίδι τον χρειαζόμαστε περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Ο ΠΑΟΚ θα έχει μαζί του πολύ κόσμο και για αυτό θέλουμε τους συγκλονιστικούς φιλάθλους μας να βοηθήσουν μαζικά και ουσιαστικά την ομάδα, από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό, ώστε να διεκδικήσουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Για τις απουσίες των Ουμπίντες και Άλβαρεζ

«Σίγουρα αποδυναμώνεται η ομάδα, αφού αναφερόμαστε σε δύο από τους 7-8 πολύ δυνατούς παίκτες της. Από εκεί και πέρα όμως μία ομάδα πρέπει να έχει προβλέψει, να έχει προετοιμαστεί ανάλογα για τον αγώνα και χωρίς αυτούς. Όπως έγινε και σε άλλα παιχνίδια από τα οποία έλειψε ο Ουμπίντες, αλλά η ομάδα πήρε τα αποτελέσματα που ήθελε. Με τον ίδιο τρόπο θα αντιμετωπίσουμε και την απουσία του Άλβαρεζ».

Για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου

«Οι μεταγραφές του χειμώνα πρέπει να γίνονται πάντα με την προϋπόθεση ότι ο παίκτης που θα έρθει στην ομάδα, θα μπορεί να παίξει ακόμη και την πρώτη Κυριακή μετά την άφιξή του. Ο Νόε Ακόστα μας έδειξε μέσα από τα τεστ και από τις δύο πρώτες προπονήσεις ότι βρίσκεται σε αγωνιστική ετοιμότητα και πιθανόν πάρει χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι του Σαββάτου, ευελπιστώντας να μας βοηθήσει.

Ο ιδιοκτήτης εδώ και καιρό καταβάλλει τεράστιες προσπάθειες για την ανεύρεση ενός καλού σεντερ φορ και ενός μεσοεπιθετικού, που να μπορεί επίσης με ευκολία να σκοράρει. Από όσο γνωρίζω βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις και ενδεχομένως ως τον αγώνα με την ΑΕΚ, οι προσθήκες να έχουν ολοκληρωθεί. Ένας παίκτης που κάνει το γκολ θα αποτελέσει πραγματικά βάλσαμο για την ομάδα. Βέβαια, όλες οι ομάδες ψάχνουν για καλό σέντερ φορ και είναι δύσκολο να βρεθεί αυτήν την περίοδο ελεύθερος ο πλέον κατάλληλος, αφού όλες οι ομάδες χτίζονται το καλοκαίρι».

Δεύτερο μήνυμα προς τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου

«Θέλουμε ο κόσμος το Σάββατο να βοηθήσει την ομάδα, χωρίς να παρασυρθεί ακόμη και από ενδεχόμενες προκλήσεις. Είναι βασικό να καταλάβουν όλοι ότι δεν πρέπει να κινδυνέψουμε από τιμωρίες και να προασπίσουμε την ομάδα μας από πρόστιμα και ποινές, ώστε να μην επιβαρύνουμε άλλο τον ιδιοκτήτη που «αιμορραγεί» διαρκώς για τον Ολυμπιακό Βόλου. Καλώ όλους τους φιλάθλους κοντά μας ώστε να πετύχουμε ένα καλό αποτέλεσμα και ευελπιστώ πως θα δείξουν για μία ακόμη φορά το ήθος και τη φιλοξενία τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: