Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Απογοήτευση Ουζουνίδη

Μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, μοιραία η προσοχή του Ηρακλή στρέφεται στο πρωτάθλημα. Την απογοήτευσή του για τον αποκλεισμό στη διαδικασία των πέναλτι εξέφρασε ο τεχνικός του «Γηραιού», Μαρίνος Ουζουνίδης, μετά την λήξη της αναμέτρησης με την Κέρκυρα.

Αναλυτικά:

«Έγινε ένα ισορροπημένο ματς δεν καταφέραμε να πετύχουμε γκολ. Το παιχνίδι πήγε στην παράταση και αφού και εκεί δεν τα καταφέραμε η πρόκριση παίχτηκε στα πέναλτι. Σ' αυτές τις περιπτώσεις κερδίζει ο πιο ψύχραιμος και πιο τυχερός. Και για τις δύο ομάδες θα ήταν ένα κακό σενάριο. Σίγουρα είμαστε απογοητευμένοι και πάντα κοιτάμε μπροστά. Πρέπει να συγκεντρωθούμε και να βρούμε την αυτοπεποίθηση για να πάμε όσο καλύτερα γίνεται στο πρωτάθλημα», τόνισε και πρόσθεσε:

«Κάναμε ευκαιρίες και στην παράταση με δύο ευκαιρίες του Βουτσιά. Είναι ένα θέμα που το έχουμε από την αρχή του πρωταθλήματος είναι γνωστό. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε, αν δεν βάλεις γκολ δεν κερδίζεις. Εκείνο ήταν η πρώτη ευκαιρία και είχαμε και σήμερα ευκαιρία να περάσουμε δεν μπορούμε να πούμε κάτι για τους παίκτες και την προσπάθεια έχουμε αδυναμίες σαν ομάδα. Δεν είμαστε από αυτούς που χάνουν εύκολα. Ελπίζουμε και με την παρουσία των νέων παικτών να πάμε καλύτερα. Τώρα πρέπει να σταθούμε κοντά στους παίκτες, ήθελαν και αυτοί να περάσουν. Να σταματήσει εδώ να το ξεχάσουμε γρήγορα και να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: