Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

«Γείωσε» τον Θρύλο ο Βέλλιος!

Ο Απόστολος Βέλλιος έριξε «πόρτα» στον Ολυμπιακό, αφού δεν δέχτηκε την πρόταση των Πειραιωτών και αποφάσισε να παραμείνει στον Ηρακλή. Οι ερυθρόλευκοι από την πλευρά τους  του ευχήθηκαν καλή συνέχεια.
Ο Ολυμπιακος είχε δει στο πρόσωπο του Βέλλιου έναν εξελίξιμο και ταλαντούχο ποδοσφαιριστή που θα έπρεπε όμως να αποδείξει έμπρακτα την αξία του για να πάρει την ερυθρόλευκη φανέλα.
Έτσι ο Ολυμπιακος έκανε πρόταση στον νεαρό επιθετικό για να τον αποκτήσει, αλλά στη συνέχεια να δοθεί δανεικός σε μία ομάδα και να ξεδιπλώσει τις ικανότητές του ώστε να πείσει τους Πειραιώτες για την επιλογή τους. Και αυτό γιατί μπορεί στο Λιμάνι να πιστεύουν τον  παίκτη, όμως ο Βέλλιος δεν αγωνίζεται βασικός ούτε στον Ηρακλή, επομένως δεν είναι εύκολο να έχουν μια τόσο ολοκληρωμένη άποψη με τον χρόνο συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ.
Σε κάθε περίπτωση, ο Βέλλιος δεν πρόκειται να ντυθεί στα ερυθρόλευκα, αφού αποφάσισε να μην δεχτεί την πρόταση του Ολυμπιακού, θεωρώντας πως δεν ικανοποιείται από τα σχέδια του Ολυμπιακού για το μέλλον του, αλλά ούτε ως προς το οικονομικό κομμάτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: