Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

«Εγώ σαν σκύλος και ο κόουτς με τις γάτες του!»

Με αυτόν το γλαφυρό τρόπο σχολιάζει ο Δημήτρης Παπαδόπουλος το γεγονός ότι δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του προπονητή της Θέλτα, με αποτέλεσμα να μην έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής. Ο ποδοσφαιριστής που είχε επαφές τον Άρη, σε δηλώσεις του στη «Faro de Vigo», προχωρά ακόμη περισσότερο!

«Θέλω απλά να παίξω, τίποτα παραπάνω. Θέλω να πάρω τις ευκαιρίες μου. Νιώθω σαν ένα σκυλί που είναι έξω από το σπίτι του, ενώ ο προπονητής νιώθει άνετα μέσα στο σπίτι με τις... γάτες του. Κι όταν ένα σκυλί είναι η μόνο του, είναι επόμενο να αναζητήσει άλλο χώρο», ήταν τα πρώτα λόγια του Δημήτρη Παπαδόπουλου, που δεν έκρυψε την πίκρα του για το πώς έχει εξελιχθεί η παρουσία του στην Ισπανία.

«Δεν ξέρω αν παίξω στη Θέλτα ή κάπου αλλού, άλλωστε ο ατζέντης μου μιλάει με τον καθένα. Στους τρεις τελευταίους μήνες δεν έχω παίξει καθόλου. Οι συμπαίκτες μου που παίζουν τα πάνε καλά, αλλά εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί ο προπονητής δεν μου δίνει την ευκαιρία. Πιστεύω ότι μπορώ να προσφέρω πολλά στην ομάδα και σε διαφορετικές θέσεις. Το ταξίδι μου στο ισπανικό ποδόσφαιρο εξελίσσεται πολύ χειρότερα από ότι περίμενα, αλλά με τόσες λίγες ευκαιρίες, είναι δύσκολο να σκοράρει», δήλωσε ο παλιός παίκτης του Παναθηναϊκού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: