Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Αφησε τις... Φιλιππινέζες ο Κόντης

Καμία αναφορά δεν θέλησε να κάνει ο Γιάννης Κόντης στην κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Άρη. Ο παράγοντας της ομάδας της Θεσσαλονίκης δεν έδωσε συνέχεια στο θέμα. Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Κόντης στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6

Για τις μεταγραφές: «Είχα πει ότι είναι πάγια αρχή μου να μην συζητώ τέτοια θέματα. Απλά γιατί έχει συμβεί και μεταγραφές που δημοσιοποιούνται να μην ολοκληρώνονται».

Για τον Νέρι Καστίγιο: «Ο Καστίγιο θα μας ενδιέφερε, αλλά υπάρχει ομάδα που έχει τα δικαιώματα του και άλλη στην οποία έχει δοθεί δανεικός. Δεν είναι ελεύθερος παίκτης. Είναι ήδη δανεικός στην Αμερική»…

Για τον Εντού: «Ο Εντού έχει μπει στη διαδικασία να απεμπλακεί από το συμβόλαιό του. Οι βραζιλιάνοι θέλουν να τους χαρίσει το υπόλοιπο συμβόλαιο και εκεί είναι η διαπραγμάτευση που γίνεται».

Για τα όσα διέρρευσαν χθες από την πλευρά του Ολυμπιακού και του Άρη: «Δεν θα ήθελα να δώσω συνέχεια γιατί θα γίνει κωμωδία και δεν είναι καλό για κανέναν. Ειπώθηκαν σχόλια από την μία ομάδα, και απάντησαν από την άλλη. Εγώ θέλω να μπει ένα τέλος, γιατί δεν κάνει καλό. Θα μας πάρει με τις πέτρες ο κόσμος…»

Για το θέμα Χαβίτο: «Ήμουν ξεκάθαρος στα όσα είπα. Παρεξηγήθηκα από αυτούς που ήθελαν να με παρεξηγήσουν. Φυσικά και του αναγνωρίζω το δικαίωμα να μιλήσει με άλλη ομάδα εφόσον το συμβόλαιό του λήγει. Θα έπρεπε να πει όμως στην ομάδα που τον ανέδειξε ότι μιλάει με κάποιον. Όμως είπα ότι εάν μια ομάδα ενδιαφέρεται για έναν παίκτη, η οποία έχει ακόμη ανοικτές αγωνιστικές υποχρεώσεις με την άλλη, τότε θα είναι καλό να μην δημοσιεύεται το ενδιαφέρον αυτό, έστω από κύκλους της ομάδας. Στον οπαδό δεν αρέσει μια τέτοια συμπεριφορά από τον παίκτη γιατί θεωρεί ότι η δική του ομάδα είναι η μεγαλύτερη στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Πόσω μάλλον όταν έχουμε ανοικτό αγωνιστικό πρόγραμμα μαζί της. Πώς θα το δει ο κόσμος. Έτσι όπως έγιναν τα πράγματα –είπα, καλό θα ήταν να έρθει να μας προσφέρει ένα τίμημα και να πάρει τώρα τον παίκτη».

Για τον ενδιαφέρον για τον Κώστα Μήτρογλου: «Εάν τώρα έλεγα ότι κινήθηκα θα ήμουν αντίθετος με όσα υποστήριξα πριν από λίγο. Πράγματι μου τηλεφώνησαν και μου είπαν εάν θα μας ενδιέφερε ο παίκτης. Απάντησα ότι δεσμεύεται με άλλη ομάδα και θα μας ενδιέφερε εάν η ομάδα του συναινούσε… Δεν έχω μιλήσει μαζί του».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του Έκτορ Ραούλ Κούπερ: «Εγώ είμαι ο πρώτος που την επιθυμεί. Βλέπω από κοντά καθημερινά πως δουλεύει και πως χειρίζεται το υλικό, ο Κούπερ, αλλά σίγουρα στα πάντα μπαίνουν και οικονομικοί παράγοντες. Έχει ένα πολύ καλό συμβόλαιο και θα αποφασίσει για το νέο του συμβόλαιο στο επόμενο διάστημα. Εμείς έχουμε μιλήσει μαζί του και του έχουμε μεταφέρει την επιθυμία μας. Υπάρχει καλό κλίμα είναι στο χέρι του. Είναι καθαρά στο χέρι του και στα οικονομικά δεδομένα που θα δοθούν από την ανταπόκριση που θα έχει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: