Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Επεισόδια στο ΓΣΠ, σκόραρε ο Μαντούκα

Από επεισόδια στιγματίστηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και τον Απόλλωνα Λεμεσού, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του κυπριακού Κυπέλλου. Ο διαιτητής του αγώνα διέκοψε δύο φορές το παιχνίδι, λόγω ρήψης αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο.

Σε ό,τι αφορά το ματς, οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1 (το γκολ του ΑΠΟΕΛ ο Μαντούκα) και θα λύσουν τις διαφορές του στη Λεμεσό, στον επαναληπτικό.

Ο Απόλλων άνοιξε νωρίς το σκορ, με τον Μπαγκούρα να εκμεταλλεύεται την ασταθή απόκρουση του Χιώτη στο σουτ του Ατόρνο και να «γράφει» το 1-0 στο 17ο λεπτό. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς πίεσε για την ισοφάριση και τα κατάφερε στο 55' με τον Μαντούκα. Ο Βραζιλιάνος, μάλιστα, έχασε την ευκαιρία να κάνει το 2-1 στο 59', όταν έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Προβάδισμα για Ανόρθωση

«Αγκαλιά» με την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου βρίσκεται η Ανόρθωση, καθώς νίκησε 2-0 την ΑΠΕΠ. Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την «κυρία», με τον Οκκά να βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα στο 7ο μόλις λεπτό. Το γρήγορο γκολ έδωσε στους γηπεδούχους το πάνω χέρι στον αγώνα, ενώ στο 54' ο Καφού έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 2-0, όταν σημάδεψε το δοκάρι. Εφτά λεπτά πριν την συμπλήρωση των 90', όμως, στάθηκε πιο τυχερός και με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα:

Τετάρτη (12/01)

ΑΕ Πάφος-Ολυμπιακός Λευκωσίας 0-0
ΑΕΛ-Άρης Λεμεσού 0-1
Δόξα Κατωκοπιάς-ΑΕΚ 0-1
Ερμής Αραδίππου-Εθνικός Άχνας 0-1
Ανόρθωση-ΑΠΕΠ 2-0
ΑΠΟΕΛ-Απόλλων Λεμεσού 1-1

Δεν υπάρχουν σχόλια: