Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε σε όλα με τον Νταρίο Φερνάντες

Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε σε όλα με τον Νταρίο Φερνάντες, ο οποίος θα φορέσει την φανέλα του Δικέφαλου με την μορφή δανεισμού μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι. Προς Γαλλία ο Ελ Ζαρ, στον Πανιώνιο ο Μπαλάφας.
Ο ΠΑΟΚ έκανε την πρώτη του μεταγραφή για την περίοδο του Ιανουαρίου με την απόκτηση του Νταρίο Φερνάντες.

Ο 32χρονος άσος θα μείνει για έξι μήνες, ενώ για το καλοκαίρι υπάρχει οψιόν αγοράς.
Είναι της... μόδας απ' ότι φαίνεται τα τελευταία χρόνια η ομάδα του ΠΑΟΚ να παίρνει ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν το προηγούμενο διάστημα στην ομάδα του Άρη.

Μετά τους Βιτόλο και Παπάζογλου, ο ΠΑΟΚ συμφώνησε σε όλα με τον Αργεντινό άσο της Μπεϊτάρ για τον δανεισμό του για τους επόμενους έξι μήνες, ενώ το καλοκαίρι υπάρχει οψιόν αγοράς που δεν ξεπερνάει τις 400.000 ευρώ.

Ο Φερνάντες είναι ένας πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής που μπορεί να καλύψει με επιτυχία τόσο το αμυντικό κομμάτι, όσο και το δημιουργικό. Ο ΠΑΟΚ άλλωστε έχει έλλειψη στη συγκεκριμένη θέση, αφού Βιτόλο και Γκαρσία τραβάνε μόνοι τους όλο το κουπί.

Από εκεί και πέρα Ελ Ζαρ και Μπαλάφας αναμένεται να κουνήσουν μαντήλι, με τον πρώτο να βρίσκεται κοντά στην μεταγραφή του στην Γαλλία, ενώ ο δεύτερος, λογικά, θα συνεχίσει την καριέρα του στον Πανιώνιο για τον επόμενο ενάμιση χρόνο.

Τέλος να πούμε πως σήμερα (Τετάρτη) βγήκαν και τα εισιτήρια (περίπου 3.000) για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Την Παρασκευή οι απαντήσεις για Βιτόλο

Με μία προπόνηση ολοκληρώθηκε η προπόνηση του ΠΑΟΚ, με τους Ίβιτς, Μουσλίμοβιτς και Μαλεζά να μπαίνουν σε κανονικούς ρυθμούς. Μπουσαϊντί, Φιλομένο, Ελ Ζαρ και Κριστιάνο ακολούθησαν ατομικό, ενώ ο Αθανασιάδης έκανε θεραπεία.

Τέλος να πούμε πως ο γιατρός της ομάδας, Γιάννης Ράλλης, βρίσκεται στην Ισπανία, όπου ο Βιτόλο υποβλήθηκε σ' όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις τα αποτελέσματα των οποίων αναμένονται μέχρι την Παρασκευή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: