Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

"Πρέσινγκ" του ΟΦΗ σε Κουλουχέρη

Το στενό «πρέσινγκ» των ανθρώπων του ΟΦΗ, προκειμένου να μετακομίσει στο Ηράκλειο και να βοηθήσει στη προσπάθεια επανόδου στη Superleague, δέχεται τα τελευταία 24ωρα ο Ευθύμης Κουλουχέρης. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Νίκος Μαχλάς, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο, έκανε τις ανάλογες επαφές, παρά το ότι γνώριζε εκ των προτέρων πως πρόκειται για ένα αρκετά δύσκολο εγχείρημα.

Ο Κουλουχέρης αγωνίστηκε βασικός με τη φανέλα του Αρη ο οποίος υπολογίζει σε αυτόν, εξαιτίας των προβλημάτων που προκύπτουν κάθε λίγο και λιγάκι στο κέντρο άμυνας της ομάδας. Με βάση τα τωρινά δεδομένα είναι πολύ δύσκολο οι «κίτρινοι» να συναινέσουν σε μια τέτοια μετακίνηση, εκτός αν αποκτηθεί μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου ένας ακόμη στόπερ. Ωστόσο, πληροφορίες από τη Κρήτη αναφέρουν πως ο Μαχλάς είναι αποφασισμένος να πιέσει ακόμη περισσότερο, ενώ είχε τετ-α-τετ και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Μιλώντας στο Novasports.gr ο Κουλουχέρης αναφέρθηκε στα θέματα που απασχολούν τη νυν ομάδα του και στη μετάβαση στη μετά Κούπερ εποχή: « Σίγουρα δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα μια αλλαγή προπονητή στα μέσα της περιόδου. Πόσο μάλλον όταν προπονητής ήταν ο κ. Κούπερ ο οποίος πρόσφερε στην ομάδα. Όμως ήμασταν υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε και αυτό πράξαμε όλη την εβδομάδα που προηγήθηκε. Με τον Γιάννη Μιχαλήτσο δουλέψαμε πολύ και νομίζω πως αυτό φάνηκε και στο ματς με τον Εργοτέλη. Βεβαίως δεν φτάσαμε στη νίκη, όμως τα σημάδια ήταν θετικά. Νομίζω πως η δουλειά που κάνουμε θα φανεί και στα επόμενα παιχνίδια, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ!», κατέληξε.

Σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο οι παίκτες του Αρη πήραν ρεπό από τον Γιάννη Μιχαλήτσο, προκειμένου από την Τρίτη να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι μόνοι που γυμνάστηκαν κανονικά ήταν οι νεοαποκτηθέντες Καστίγιο, Σακάτα και Μπομπαντίγια για να καλύψουν το χαμένο έδαφος και να είναι έτοιμοι, εάν το κρίνει ο προπονητής, να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο.

Το βάρος θα πέσει στους τραυματίες Κόκε, Πρίττα και Οριόλ, ούτως ώστε να προλάβουν να δώσουν το παρών στο «el classicο» για το οποίο τα εισιτήρια τίθενται σε κυκλοφορία για τους φιλάθλους του Αρη από το πρωί της Τρίτης. Αναμένεται τεράστιο ενδιαφέρον, καθώς πάντοτε το παραδοσιακό ντέρμπι της πόλης συγκεντρώνει τα βλέμματα ακόμη και εκείνων που δεν πηγαίνουν συχνά στο γήπεδο. Οι άνθρωποι των «κιτρίνων» αισιοδοξούν πως θα φτάσουν στο δεύτερο sold out της χρονιάς, μετά την αναμέτρηση με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: