Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

«Πόρτα» για Γεωργιάδη!

Σε αξεπέραστο (για τα… κυβικά της) οικονομικό τείχος προσκρούει η προσπάθεια της ΑΕΚ να αποκτήσει τον Γιώργο Γεωργιάδη.

Η επίσημη πρόταση της «Ένωσης» -παρόλο που ήταν βελτιωμένη, σε σχέση με τις προηγούμενες κρούσεις- απείχε… έτη φωτός από τις απαιτήσεις του Πέτρου Θεοδωρίδη, με αποτέλεσμα την απόσυρση των «κιτρινόμαυρων» (με αυτά τα δεδομένα) από την υπόθεση.

Η τελική προσφορά της ΑΕΚ προς τον πρόεδρο του Πανσερραϊκού ήταν η ανώτερη από όσες ανεπίσημα είχε κάνει μέχρι σήμερα και περιελάμβανε 400.000 ευρώ μετρητά+έναν παίκτη ελεύθερο ή δανεικό (ανάλογα με το ποιος θα ήταν αυτός που θα ζητούνταν από τους Σερραίους).

Η απάντηση, ωστόσο του Πέτρου Θεοδωρίδη «τελείωσε» το θέμα, πριν καν εκείνο αρχίσει. Ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού φέρεται να κοστολόγησε τον παίκτη στο 1,2 εκατ. ευρώ -απαίτηση που θεωρήθηκε εξωφρενική από την «Ένωση», αλλά και ενδεικτική του ότι δεν την παίρνει πλέον να κυνηγήσει περισσότερο την υπόθεση.

Μοναδική περίπτωση, δε, η ΑΕΚ να επανέλθει σε αυτή, είναι η (καθόλου πιθανή) μεταστροφή του Θεοδωρίδη σε οικονομικά δεδομένα που δεν θα -ελπίζει ότι- μπορεί να βρει από άλλη ομάδα για τον 23χρονο χαφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: