Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Οι άλλοι γιατί παίζουν στο πρωτάθλημα;

Κουκουλάκης και Κάκος ήταν οι πρωταγωνιστές της 19ης αγωνιστικής, με τα πέναλτι - φαντάσματα που έδωσαν σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό αντίστοιχα. Σε ρόλους κομπάρσων οι υπόλοιπες ομάδες...
Οι άλλοι γιατί παίζουν στο πρωτάθλημα; (ΒΙΝΤΕΟ)
Με το ζόρι τους σπρώχνουν τους δυο αιώνιους, σε βάρος όλων των άλλων ομάδων. "Αυτό είναι το περίφημο 50-50 που θέλουν οι δύο διεκδικητές του τίτλου;", αναρωτιούνται οι αντίπαλοί τους..

Στην Τρίπολη, ο Κουκουλάκης χάρισε πέναλτι στον Ολυμπιακό, σε μαρκάρισμα του Ορόθκο στον Φουστέρ. Η φάση ήταν καθαρή. Ο Ορόθκο βρήκε την μπάλα, πριν πέσει ο Φουστέρ. Από το πέναλτι αυτό προήλθε το γκολ της νίκης του Ολυμπιακού, η οποία στέρησε από τον Αστέρα έναν βαθμό που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικός!Στη Ν. Σμύρνη, ο Κάκος πρόσφερε στον Παναθηναϊκό τη δυνατότητα να ισοφαρίσει ...στα γρήγορα τον Πανιώνιο. Ο Κουμορτζί μάρκαρε τον Λέτο στην περιοχή, έκοψε την μπάλα, αλλά ο διαιτητής έστησε την μπάλα στα 11 μέτρα, από όπου ο Σισέ ισοφάρισε. Ένας βαθμός κερδισμένος για τον Παναθηναϊκό, δύο χαμένοι για τον Πανιώνιο που παλεύει να σωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: