Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Τζιόλης: «Επιστρέφω, αλλά δεν γυρίζω πίσω»

Στα τέλη Μαρτίου αναμένει την επιστροφή του στα γήπεδα ο Αλέξανδρος Τζιόλης, όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στην «El Diario Montanes», ενώ απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο να γυρίσει στα ελληνικά γήπεδα και εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει στη Σανταντέρ και μετά τον Ιούνιο, όταν λήγει ο δανεισμός του από τη Σιένα.

«Είμαι πολύ καλύτερα. Τον πρώτο καιρό και για περίπου ενάμιση μήνα ήμουν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, γιατί δεν μπορούσα καλά-καλά να περπατήσω. Όμως με βοήθησαν οι φίλοι και η οικογένειά μου να ανέβει η ψυχολογία μου. Από το Σάββατο που επέστρεψα στο Σανταντέρ ανυπομονώ να αρχίσω προπονήσεις με την ομάδα μετά από σχεδόν τέσσερις μήνες απουσίας. Ήταν ένας πολύ σοβαρός τραυματισμός και χρειάστηκε χρόνος για να τον ξεπεράσω», δήλωσε ο 25χρονος μέσος που είχε τραυματιστεί στον αγώνα της Ελλάδας με τη Λετονία για τα προκριματικά του Euro 2012 τον Οκτώβριο.

«Το πόδι μου πλέον είναι πολύ καλά, αλλά χρειάζομαι τουλάχιστον έναν μήνα ακόμη προπόνησης ξεχωριστά από την υπόλοιπη ομάδα. Τότε θα είμαι έτοιμος να ενταχθώ στις ομαδικές προπονήσεις. Είμαι αισιόδοξος. Ξέρω πως τον Οκτώβριο είχα πει ότι θα ήμουν έτοιμος να παίξω το Φεβρουάριο και ήμουν λίγο υπερβολικά αισιόδοξος. Δεν θα είμαι σε θέση να αγωνιστώ πριν τα τέλη Μαρτίου. Δεν μπορώ να πω συγκεκριμένη ημερομηνία, γιατί αυτό θα εξαρτηθεί από το πόδι μου», πρόσθεσε.

Ο τραυματισμός δεν του επέτρεψε να δείξει τι μπορεί να προσφέρει στη Σανταντέρ, αλλά ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι θέλει να παραμείνει στην ισπανική ομάδα. «Φυσικά και θέλω να μείνω στη Σανταντέρ για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Για να είμαι, όμως, ειλικρινής το πρώτο μου μέλημα τώρα είναι να αναρρώσω πλήρως. Δεν θέλω να σκέφτομαι από τώρα τι θα γίνει τον Ιούνιο. Πρώτα με ενδιαφέρει να αρχίσω προπονήσεις, να παίξω με την ομάδα και το καλοκαίρι θα δούμε τι θα γίνει», τόνισε.

Όσο για το αν ανησυχεί μήπως ο τραυματισμός σταθεί τροχοπέδη στην παραμονή του στη Ράσινγκ, είπε: «Δεν ξέρω, είναι δύσκολο να το πεις αυτό. Δεν ξέρω πώς θα είμαι όταν επιστρέψω στους αγώνες. Το κάταγμα κνήμης ήταν ο πρώτος σοβαρός τραυματισμός στην καριέρα μου και αυτό που με ενδιαφέρει πρωτίστως είναι να γίνω καλά. Δεν κοιτάζω παραπέρα».

Ερωτηθείς αν τίθεται θέμα επιστροφής του στην Ελλάδα, απάντησε με κατηγορηματικό τρόπο: «Όχι, όχι. Δεν είναι αυτός ο στόχος μου».

Τέλος, ο Ισπανός δημοσιογράφος τον ρώτησε και για τα δημοσιεύματα σκανδαλοθηρικών εντύπων που τον έφεραν να έχει σχέση με μοντέλο στο διάστημα που βρισκόταν στην Ελλάδα για την αποθεραπεία του. «Δε ξέρω πώς βγαίνουν αυτά τα πράγματα, αλλά είναι όλα ψέματα», τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: