Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Aρκετα τα προβλήματα εν όψει του αγώνα με τον Άρη.

Η νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στην Skoda Ξάνθη το περασμένο Σάββατο, έδωσε στους παίκτες την απαραίτητη ηρεμία και ο Μάκης Χάβος, με την σειρά του, την ευκαιρία για ξεκούραση σε οκτώ από αυτούς εν όψει της δύσκολης συνέχειας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ο λόγος για τους Λίνο, Σνάουτσνερ, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Γκαρσία, Τσουκαλά, Βιεϊρίνια και Σαλπιγγίδη στους οποίους χορηγήθηκε διήμερο ρεπό προκειμένου να πάρουν… ανάσες, καθώς είναι οι παίκτες που ουσιαστικά παίζουν συνεχώς και το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι ιδιαίτερο δύσκολο αφού υπάρχει και η ρεβάνς Κυπέλλου ΟΠΑΠ με τον Ολυμπιακό.
Με την επιστροφή των προαναφερθέντων στις προπονήσεις, την Τετάρτη, αναμένεται να μπει στην τελική ευθεία και η προετοιμασία του «δικεφάλου» για το ντέρμπι με τον Άρη.

Για τον Μάκη Χάβο, τα προβλήματα εν όψει του συγκεκριμένου αγώνα είναι αρκετά. Ο Φωτάκης δεν υπολογίζεται καθώς θα μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα λόγω εξάρθρωσης στον ώμο, ενώ η κατάσταση του Βιτόλο και το αν θα είναι έτοιμος, θα κριθεί μέσα στην εβδομάδα όταν και θα επιστρέψει στην Ελλάδα, από την Ισπανία όπου βρίσκεται για την αποθεραπεία του.

Σε ότι αφορά, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Ντιέγκο Αρίας, ο Μάκης Χάβος θα έχει την ευκαιρία στο σημερινό οικογενειακό διπλό να τσεκάρει την κατάστασή του και έπειτα να αποφασίσει αν θα του δώσει χρόνο συμμετοχής κόντρα στους «κίτρινους».

Τελειώνει το θέμα του Κριστιάνο

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ θα έχει εντός της ημέρας νέας επαφές με τους εκπροσώπους του Κριστιάνο, προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή» για τη λύση του συμβολαίου του. Το πρόβλημα μέχρι τώρα ήταν η αποζημίωση που θα έπαιρνε ο παίκτης, ωστόσο με δεδομένη τη διάθεση των δύο πλευρών να βρουν μία άκρη, δεν αποκλείεται σε αυτή τη συνάντηση να τελειώσει οριστικά το θέμα και να αποτελέσει ο Κριστιάνο και επίσημα παρελθόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: