Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Μπορμπόκης: «Τον Περικλή Βασιλάκη τον είχαμε κορνίζα»!

Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Στέφανος Μπορμπόκης,μίλησε στο «Αθλητικό Μετρόπολις» για πολλά θέματα και μεταξύ άλλων τόνισε:
- «Οι διαιτητές έπρεπενα δώσουν αυτά τα πέναλτι σε Ολυμπιακό και ΠΑΟ για να νικήσουν; Έχουν ανάγκη αυτές οι ομάδες από τη διαιτησία για να κερδίσουν Τρίπολη και Πανιώνιο; Κι όμως, τα έδωσαν. Βλέπουμε και στην τηλεόραση ως σχολιαστή τον Περικλή Βασιλάκη. Τι να πρωτοθυμηθώ; Τον Βασιλάκη τον είχαμε…κορνίζα μέσα στα αποδυτήρια! Τhν είχε βάλει ο Βουλινός για να τον βλέπουμε και να εκνευριζόμαστε. Μάς είχε αδικήσει κατάφωρα σε έναν αγώνα με τον Παναθηναϊκό, όπου χάσαμε 2-0, δεν μας έδωσε πέναλτι, αφήστε τα…»
Και για τη διαιτησία γενικά: «Νομίζω ότι βλέπετε όλοι πως από τη στιγμή που άρχισε το Τσάμπιονς Λιγκ δεν παίρνει κανένας άλλος πρωτάθλημα στην Ελλάδα, εκτός από τους τρεις της Αθήναςκαι κυρίως Ολυμπιακό.ΠΑΟ. Τα λεφτά είναι πολλά και δεν αφήνουν άλλη ομάδα από άλλη πόλη να σηκώσει κεφάλι.Πέρυσι πήγε κάτι να κάνει ο ΠΑΟΚ και έστειλαν τον επισκέπτη στο Χαριλάου, δεν θέλω να πω το όνομά του…»
Για το ντέρμπι Άρη-ΠΑΟΚ: «Δύσκολο ματς, πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ έχει ένα αβαντάζ, αλλά κανένας δεν μπορεί να μιλήσει μεσιγουριά σε τέτοια ντέρμπι.Θα δούμε στον αγωνιστικόχώρο»

Δεν υπάρχουν σχόλια: