Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

«Πληρώνω για να επιστρέψω»

Νέο επεισόδιο στο σήριαλ της μετακίνησης του Ρουντ Φαν Νίστελροϊ από το Αμβούργο στη Ρεάλ Μαδρίτης. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της “MARCA” ο Ολλανδός ενημέρωσε τους ανθρώπους της «βασίλισσας» για την πρόθεση του να πληρώσει και αυτός για να μπορέσει να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή.

Οι… πρωτευουσιάνοι προσέφεραν δύο εκατομμύρια και τα έσοδα από ένα φιλικό παιχνίδι στο Αμβούργο για την απόκτηση του Ολλανδού επιθετικού. Η πρόταση αυτή, όμως, έπεσε στο… κενό.

Χθες ο πρόεδρος της γερμανικής ομάδας, Μπερντ Χόφμαν έκανε λόγο για τέσσερα εκατομμύρια που θα ικανοποιούσαν τις… ορέξεις του Αμβούργου για να παραχωρήσει τον παίκτη.

Κι εκεί που φάνηκε ότι η υπόθεση τελειώνει, ο Ρουντ Φαν Νίστελροϊ ενημέρωσε ότι είναι πρόθυμος να πληρώσει μέχρι και τα μισά. «Δεν με ενδιαφέρουν τα χρήματα. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να τελειώσω την καριέρα μου στην Ρεάλ», ήταν τα λόγια του Φαν Νίστελροϊ στους υπεύθυνους της ομάδας της Μαδρίτης, φέρνοντας νέα δεδομένα στην υπόθεση, αλλά και την άμεση αντίδραση του γερμανικού συλλόγου.

«Εάν ο Φαν Νίστελροϊ σπάσει το συμβόλαιό του, τότε, εμείς να προσφύγουμε στη δικαιοσύνη», ήταν η απάντηση του προέδρου του Αμβούργου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: