Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Κωνσταντόπουλος: "Νίκη έξι βαθμών"!

Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος μίλησε στο Sport24.gr για τη σπουδαία νίκη της Κέρκυρας επί της ΑΕΛ στο ΕΑΚ και τόνισε πως ήταν το καλύτερο φάρμακο για τη δύσκολη συνέχεια. "Μην ξεγράφετε την ΑΕΛ", συμπλήρωσε.
Οι Φαίακες έπαιζαν με την πλάτη στον τοίχο το Σάββατο στο ΕΑΚ, καθώς τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα είχαν φέρει την ομάδα σε αρκετά δύσκολη βαθμολογικά θέση.

Η νίκη επί της ΑΕΛ αποτελούσε λοιπόν μονόδρομο και η Κέρκυρα φρόντισε από τα πρώτα λεπτά να δείξει ποιος θα ήταν το αφεντικό στον αγώνα.
"Φυσικά ήταν πολύ σημαντικό για εμάς και το ξέραμε όλη την εβδομάδα. Το ίδιο ισχύει και για την ΑΕΛ και γι' αυτό είδαμε ένα σφικτό ματς. Εμείς δείξαμε όμως ότι το θέλαμε περισσότερο, παίξαμε καλύτερα και δίκαια πήραμε τους τρεις βαθμούς στο τέλος".

Η συνέχεια ωστόσο μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού η Κέρκυρα έχει δυο κολλητά εκτός έδρας ματς με Ηρακλή και Καβάλα. Αυτός ήταν και ένας λόγος που οι ποδοσφαιριστές του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς μπήκαν συνειδητοποιημένοι:

"Γνωρίζαμε πως στη συνέχεια έχουμε δυο πολύ δύσκολα παιχνίδια μακριά από την έδρα μας, όμως δεν θέλαμε να δημιουργήσουμε άγχος στους εαυτούς μας. Το αντιμετωπίσαμε σαν ένα ματς όπως όλα τα άλλα και το ίδιο θα κάνουμε και στη συνέχεια με τα υπόλοιπα.

Βέβαια επειδή ήταν στην έδρα μας ξέραμε πως είχαμε μία μεγάλη ευκαιρία να πανηγυρίσουμε κάτι μαζί με τον κόσμο".

"Μην ξεγράφετε την ΑΕΛ"

Η μάχη πλέον στην ουρά έχει ανάψει για τα καλά με την ΑΕΛ να αποτελεί το μεγάλο φαβορί για τον υποβιβασμό. Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλο ωστόσο δήλωσε:

"Δεν νομίζω ότι κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει την Λάρισα και κανέναν ακόμα. Θα χρειαστούν 4-5 αγωνιστικές μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Η ΑΕΛ έχει καλούς και ποιοτικούς παίκτες και μπορούν να ανακάμψουν και να κάνουν καλή πορεία. Είναι δύσκολο όμως πλέον γιατί έχει δύσκολα ματς".

Κλείνοντας για τη φάση του πέναλτι μας είπε:

"Εγώ ήμουν μακριά και δεν το είδα καλά, όμως όπως μου είπε ο Ντένις (Επστάιν) μετά, ήταν καθαρό πέναλτι. Μάλιστα μου κάνει εντύπωση γιατί ο διαιτητής ήταν ακριβώς πίσω από τη φάση".

Δεν υπάρχουν σχόλια: