Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Παίρνει παράταση του Κριστιάνο

Μάταια περίμεναν σήμερα την άφιξη του μάνατζερ Κριστιάνο Μοράες οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Ο Νέλσον Αλμέιδα ζήτησε επιπλέον χρόνο για να βρει ομάδα για τον πελάτη του και έτσι οι διαδικασίες για την αποδέσμευση του Πορτογάλου.

Σε επικοινωνία που είχε με το olapaok, η πλευρά του 27χρονου μεσοεπιθετικού εξήγησε ότι η αναβολή του ραντεβού με τον Παντελή Κωνσταντινίδη οφείλεται στο γεγονός ότι δεν έχει βρεθεί ακόμη η φόρμουλα για την αποχώρηση του παίκτη. Μια νέα ομάδα δηλαδή για τον Κριστιάνο και το ποσό της αποζημίωσης.

Μένει ο Μπαλάφας

Μετά τον πρόεδρο, Θόδωρο Ζαγοράκη και ο προπονητής της ομάδας, Μάκης Χάβος έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Σωτήρη Μπαλάφα. Η υπομονή, η επιμονή, η δουλειά και οι απουσίες στη μεσαία γραμμή, του έδωσαν χρόνο συμμετοχής στα τελευταία παιχνίδια και αυτός δεν άφησε την ευκαιρία να πάρει χαμένη. Στο σημερινό τετ-α-τετ που είχε με τον Χάβο, πήρε για ακόμα μία φορά διαβεβαιώσεις ότι θα πάρει όσες ευκαιρίες του αξίζουν και έτσι η μετακόμιση στη Νέα Σμύρνη για τον Πανιώνιο που μέχρι πριν από λίγες θεωρούνταν σίγουρη, δεν θα γίνει, καθώς τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι θα μείνει στον ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: