Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Έξι στους… οχτώ παραπέμφθηκαν!

Ρεκόρ… παραπομπών αναμένεται να γίνει εξαιτίας των «φαλτσοσφυριγμάτων» που είχαμε στη 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας!
Έξι στους… οχτώ παραπέμφθηκαν!
Έχουμε και λέμε λοιπόν… Στον Κουκουλάκη, ο Γεράσιμος Μαζαράκης έχει βάλει αρκετά χαμηλή βαθμολογία, τόσο για το πέναλτι που έδωσε υπέρ του Ολυμπιακού στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης όσο και γι’ αυτό που δεν έδωσε στο τράβηγμα του Τοροσίδη στο 10ολεπτό.
Για τον Κάκο η φάση που ελέγχεται είναι φυσικά το πέναλτι που έδωσε υπέρ του Παναθηναϊκού στον αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Επιπλέον, ο Μιχάλης Τσινιάρης «ελέγχεται» για δύο «κολλητές» φάσεις στον αγώνα του Εργοτέλη με τον Αρη. Αφενός για το γκολ του Τόχα που ακυρώθηκε και αφετέρου για το χέρι του Φατί μέσα στην περιοχή στο επόμενο λεπτό.
Ο Ηλίας Σπάθας, επίσης, «ελέγχεται» για δύο φάσεις στον αγώνα Καβάλα – Ηρακλής, ο Απόστολος Αμπάρκιολης για το πέναλτι που δεν έσωσε υπέρ της Κέρκυρας (ανατροπή Επστάιν) στον αγώνα με την Λάρισα, ενώ και ο Σταύρος Τριτσώνης μπορεί να έχει «μπελάδες» για τον αγώνα του Πανσερραϊκού με τον Ατρόμητο!
Οι μόνοι, δηλαδή, που σίγουρα τη «γλιτώνουν» είναι ο Σταύρος Μάνταλος για τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό Βόλου και ο Μιχάλης Βοσκάκης για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: