Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Μίλησε για Ντεγκρά

Το ταξίδι του Βαγγέλη Μαρινάκη στην Τρίπολη για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Αστέρα περιελάμβανε και επαφή για τον Ματίας Ντεγκρά. Ο Αργεντινός τερματοφύλακας ήταν στα πλάνα των ερυθρολεύκων αλλά μετά και την εξαιρέτική του εμφάνιση στο ματς της Κυριακής ανέβηκαν ακόμη πιο πολύ οι μετοχές του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, ο Ο Ολυμπιακός έκανε μια πρώτη επαφή για την απόκτηση του αυτή την μετεγγραφική περίοδο. Αν όμως η υπόθεση δεν έχει αίσιο τέλος, η απόκτησή του θα πάει για το καλοκαίρι καθώς οι επίδοξοι πρωταθλητές αναζητούν τερματοφύλακα, που θα διαδεχθεί τον Αντώνη Νικοπολίδη.

Εκτός του Ντεγκρά στη λίστα του Βαλβέρδε υπάρχουν επίσης οι Οτσόα, Σόρενσεν και Κούστσα και Δημήτρης Κωνσταντόπουλος. Εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν μέσα στην εβδομάδα για τον Μπενάρ Κουμόρτζι. Ο Ολυμπιακός τα έχει βρει με τον Πανιώνιο και όποτε θέλει κάνει δικό του τον Γκανέζο μέσο.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τηλεφώνησε στον Κώστα Μήτρογλου΄για να τον συγχαρεί για την εμφάνιση και το γκολ που πέτυχε κατά του Παναθηναϊκού. «Μπράβο, Κώστα. Συγχαρητήρια για το γκολ που πέτυχες. Είναι καλό και για εσένα και για τον Ολυμπιακό. Συνέχισε έτσι», φέρεται να είπε στο νεαρό επιθετικό, που από την πλευρά του υποσχέθηκε ότι θα κάνει ό,τι μπορεί.

Ο πρόεδρος μίλησε και στους παίκτες. «Δεν τελείωσε τίποτε, μας περιμένει ένα ακόμα δύσκολο ματς στον Βόλο με τον Ολυμπιακό, ο οποίος έβαλε τέσσερα γκολ στην ΑΕΚ, και δεν πρέπει να πετάμε στα σύννεφα», είπε για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: