Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Υπογράφει ο Νταβίντ Λουίζ

Μέσα στις επόμενες 48 ώρες, η Τσέλσι αναμένεται να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Νταβίντ Λουίζ. Η αγγλική ομάδα θα προσφέρει στην Μπενφίκα το ποσό των 21 εκ. λιρών, το δεύτερο μεγαλύτερο στη θητεία Αμπράμοβιτς μετά τα 30 εκ. του Αντρέι Σεφτσένκο.

Ο Νταβίντ Λουίζ φέρεται να έχει ήδη συμφωνήσει με την Τσέλσι τους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του και απομένει η συγκατάθεση της Μπενφίκα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός θα αποτελέσει τη 2η ακριβότερη μεταγραφή μετά από αυτή του Σεφτσένκο από τη Μίλαν, πριν από 5 χρόνια, δείγμα του ότι ο Ρομάν Αμπράμοβιτς εξακολουθεί να πιστεύει ότι η ομάδα του μπορεί να διεκδικήσει και φέτος τους τίτλους παρ’ ότι δεν βρίσκεται στο καλύτερο δυνατό αγωνιστικό επίπεδο.

Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, οι διαπραγματεύσεις με τον Λουίς Φελίπε Βιεϊρά θα συνεχιστούν σήμερα καθώς ο πρόεδρος της Μπενφίκα μαζί με τον μάνατζερ του παίκτη, Τζουλιάνο Μπερτολούτσι βρίσκονται στο Λονδίνο. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής είχε απασχολήσει και το καλοκαίρι τον Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος όμως τώρα αναγκάστηκε να επιταχύνει την απόκτησή του μετά τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν οι Αλεξ και Τέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: