Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Έτσι έλεγαν και πριν…

«Οι μεταγραφές του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκαν», είναι η επίσημη θέση της ΠΑΕ για το ενδεχόμενο περαιτέρω μεταγραφικής ενίσχυσης το χειμώνα. Όμως επειδή ανάλογη ήταν η διαβεβαίωση μετά την απόκτηση του Γιάννη Μανιάτη και λίγες μέρες μετά ακολούθησε η «βόμβα» με τον Ράφικ Τζεμπούρ, ας μη βάζει κανείς το χέρι του στη φωτιά.

Το ενδεχόμενο απόκτησης μέσου και τερματοφύλακα παραμένει ανοικτό και δεν θα ήταν… φρόνιμο να αποκλειστεί πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου, στις 31 Ιανουαρίου. Υπενθυμίζεται πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε είχε ζητήσει την απόκτηση μέσου και η επιθυμία του δεν έχει πραγματοποιηθεί. Η υπόθεση του Μπενάρ Κουμορτζί έχει εγκαταλειφθεί (απέκλεισε την παραχώρησή του το χειμώνα ο Γεράσιμος Βεντούρης), αλλά δεν αποκλείεται η έκπληξη με κάποιον άλλο παίκτη.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός σίγουρα θα αποκτήσει τερματοφύλακα, είτε τώρα είτε το καλοκαίρι. Κάποιοι μάλιστα κάνουν λόγο ακόμη και για απόκτηση δύο γκολκίπερ (ενός τώρα κι ενός ακόμη στην επόμενη μεταγραφική περίοδο). Φήμες θέλουν τον Ολυμπιακό να έχει ήδη προσεγγίσει τον Μεξικανό Γκιγέρμο Οτσόα (25χρ., 41 συμμ. με την εθνική ομάδα), που μένει ελεύθερος από την Αμέρικα τον Ιούνιο, ενώ από την ελληνική αγορά αρέσουν πολύ ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος της Κέρκυρας και ο Ματίας Ντεγκρά του Αστέρα Τρίπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: