Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Κοντά σε Κάσιο

Ο 25χρονος Βραζιλιάνος στόπερ Κάσιο είναι μια ανάσα από το να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα του τύπου.
Η δεύτερη "χειμωνιάτικη" μεταγραφή για την ΑΕΚ, μετά τον Μίτσελ, είναι πολύ πιθανόν να προέρχεται από την Βραζιλία. Ο λόγος για τον Κάσιο Αλεσάντρο Ντε Σόουζα, τον 25χρονο στόπερ ο οποίος έμεινε ελεύθερος τον Δεκέμβρη από την Φλουμινένσε.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του τύπου της Δευτέρας (24/1), η Ενωσή παρακολουθεί τον παίκτη από το καλοκαίρι και κατέληξε σε αυτόν μετά και το "οκ" που έδωσε ο Μανόλο Χιμένεθ. Μάλιστα δεν αποκλείεται το προχωρημένο θέμα -όπως το χαρακτηρίζουν- να τελειώσει και εντός της ημέρας.
Ο Κάσιο γεννήθηκε στο Πόρτο Αλέγκρε (8/6/1986), για να βρεθεί από τις ακαδημίες της Γκρέμιο στην Γιουβεντούτε, στη συνέχεια στην Αβάι για να μετακομίσει το 2009 στην Φλουμινένσε. Στο εθνικό πρωτάθλημα της Βραζιλίας με την "Φλου" είχε 14 συμμετοχές (12 την πρώτη χρονιά και 2 μόλις την επόμενη) ώσπου έμεινε ελεύθερος στις 31/12/10.

Αυτή τη στιγμή είναι στο δυναμικό της Ντερπορτίβο Μπραζίλ, μια ομάδα που δημιουργήθηκε το 2005 από εταιρεία μάνατζερ στην Βραζιλία για να αγωνίζονται όσοι παίκτες αυτής της εταιρείας αναζητούν συμβόλαιο. Η ΑΕΚ βρίσκεται κοντά σε συμφωνία μαζί της και πολύ σύντομα ο παίκτης θα είναι στην Ελλάδα όπως αναφέρει η "ΩΡΑ των Σπορ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: