Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Μπρέσκα: «Θα ήθελα να σταματήσω εδώ…»

Ενθουσιασμένος με τη νίκη του Ολυμπιακού Βόλου επί της ΑΕΚ, τη γενικότερη παρουσία της ομάδας του τη φετινή σεζόν, αλλά και την Ελλάδα δήλωσε στην πατρίδα του ο Μάριο Μπρέσκα. Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός δεν έκρυψε την επιθυμία να ολοκληρώσει την καριέρα του αγωνιζόμενος στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Για τη νίκη επί της ΑΕΚ, ο 31χρονος άσος είπε: «Είναι μεγάλη επιτυχία για την ομάδα μας, παίξαμε πολύ καλά. Ο προπονητής μας έστησε εξαιρετικά την ομάδα στο γήπεδο και εμείς ανταποκριθήκαμε στις οδηγίες του. Σε κάθε αγώνα μπαίνουμε με στόχο τη νίκη. Στα προηγούμενα ματς είχαμε χάσει πολλές ευκαιρίες, αλλά αυτή τη φορά η τύχη ήταν με το μέρος μας. Στο ματς με την ΑΕΚ εκμεταλλευτήκαμε κάθε ευκαιρία που δημιουργήσαμε. Πιθανότατα κανείς δεν περίμενε ότι θα βάζαμε τέσσερα γκολ, αφού κάτι τέτοιο δεν το έχουμε κάνει ούτε στην έδρα μας. Όμως έχουμε εξαιρετικούς παίκτες στην αντεπίθεση. Εγώ έπαιξα σαν δεξιός εξτρέμ και αισθάνθηκα πολύ καλά στο γήπεδο. Έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό, αλλά σημασία έχει ότι κερδίσαμε».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην αποθεωτική υποδοχή στην ομάδα μετά τον άθλο του ΟΑΚΑ. «Οι Έλληνες είναι φανατικοί οπαδοί. Λατρεύουν το ποδόσφαιρο. Όταν επιστρέψαμε στο Βόλο μετά το ματς με την ΑΕΚ, μας περίμεναν περίπου 100 φίλαθλοί μας τραγουδώντας και κρατώντας καπνογόνα. Ήταν πολύ όμορφα», τόνισε.

Τέλος, για το μέλλον του (δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2012) ανέφερε: «Θα ήθελα πολύ να μείνω στην Ελλάδα. Ακόμη και να σταματήσω το ποδόσφαιρο αγωνιζόμενος εδώ. Το πρωτάθλημα εδώ είναι σε ένα υψηλότερο επίπεδο από ό,τι στη Σλοβακία. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι νεοφώτιστος στην κατηγορία, αλλά παίζει καλά, βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας και έχει τη δυνατότητα να φτάσει μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: