Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Βάλτε κι άλλα γκολ!

Μαθήματα επιθετικού ποδοσφαίρου παρέδωσαν Ίντερ και Ρόμα στο Σαν Σίρο. Οι «νερατζούρι» επικράτησαν 5-3 των Ρωμαίων με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ετό, που πέτυχε δύο γκολ, αλλά θα μπορούσαν να βάλουν κι άλλα, σε ένα ματς όπου οι άμυνες έπαιζαν ασήμαντο ρόλο. Η ομάδα του Λεονάρντο μείωσε την διαφορά από την πρωτοπόρο Μίλαν  στους πέντε βαθμούς και βρίσκεται στην τρίτη θέση.

Η ισοπαλία των «ροσονέρι», άνοιξε την όρεξη σε Ίντερ και Ρόμα. Κι αυτές με την σειρά τους έδωσαν ένα ανεπανάληπτο ρεσιτάλ επιθετικού ποδοσφαίρου.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν ορεξάτοι κι άνοιξαν τον λογαριασμό μόλις στο 3’ με τον Σνάιντερ. Η χαρά τους κράτησε μόλις δέκα λεπτά, όταν και ισοφάρισε ο Σιμπλίσιο για τους «τζιαλορόσι».

Από εκεί και έπειτα, πήρε το όπλο του ο Ετό, που στο 35’ έβαλε μπροστά τους πρωταθλητές και στο 63’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο Πατσίνι από τον Μπουρντίσο, ο οποίος αποβλήθηκε. Με τον αέρα δύο γκολ και με τον αντίπαλο να παίζει με παίκτη λιγότερο, όλοι περίμεναν πάρτι. Ειδικά όταν στο 71’ ο Μότα έκανε το 4-1.

Όμως λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο. Κι όπου ξενοδόχος, βάζουμε τον Βούτσινιτς ο οποίος μείωσε σε 4-2, στο 75’ και ο Λόρια έβαλε φωτιά στο ντέρμπι κάνοντας το 4-3. Όλοι περίμεναν ακόμα μια μεγάλη ανατροπή. Αλλά ο Καμπιάσο στο 90’ διαμόρφωσε το τελικό 5-3.

Δεν υπάρχουν σχόλια: