Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Χιμένεθ: «Δε φεύγω τώρα»

Μένει μέχρι… να φύγει ο Μανόλο Χιμένεθ. Η αστάθεια στο εσωτερικό της ΑΕΚ, η ήττα από τον Άρη και ένα δημοσίευμα της “As” για πρόταση εκ Ισπανίας προς τον τεχνικό της Ένωσης έβαλαν πάλι μπροστά τις «σειρήνες» αποχώρησης του από τον «κιτρινόμαυρο» πάγκο. Μπορεί ο «δικέφαλος» να κρατήσει τον Ισπανό, κερδίζοντας έτσι ένα σημαντικό στο ποδόσφαιρο στοίχημα;

Το βέβαιο είναι πως αν η ΑΕΚ θελήσει να βελτιώσει τα υπέρ της σε αυτό το στοίχημα προγνωστικά θα πρέπει να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας και μία καλή θέση στα πλέι-οφ, αφού από αυτά ίσως κριθεί σε μεγάλο βαθμό η απόφαση του Μανόλο Χιμένεθ.

Προς το παρόν ο ίδιος διαβεβαιώνει ότι θα τηρήσει το συμβόλαιο του και θα παραμείνει στην ΑΕΚ τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι. Για το μακρύτερο μέλλον όμως πρόκειται να ζητήσει πειστικές εγγυήσεις από τους διοικούντες. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Σταύρο Αδαμίδη, ο Μανόλο Χιμένεθ φρόντισε να τον καθησυχάσει, λέγοντας: «Δεν φεύγω τώρα. Θα συνεχίσω να παλεύω, να δουλέψουμε και να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε το Κύπελλο. Το καλοκαίρι, θα τα βάλουμε κάτω τα πράγματα και θα δούμε τι μπορεί να γίνει».

Συγχρόνως, ο μάνατζερ του έμπειρου προπονητή, με συνέντευξη του στην εφημερίδα “Goal News” επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον άλλων συλλόγων και τόνισε ότι η παραμονή του πελάτη του την επόμενη σεζόν απαιτεί ορισμένες προϋποθέσεις.

«Ο Μανόλο θέλει να συνεχίσει στην ΑΕΚ. Η δουλειά μου εμένα ως εκπροσώπου του είναι να διασφαλίσω το μέλλον του. Πάντα πρέπει να κοιτάς μπροστά. Ο Μανόλο έχει προτάσεις και από άλλες ομάδες και εμένα η δουλειά μου είναι να κάνω το καλύτερο για τον πελάτη μου γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται.

Ο Μανόλο ήθελε να μείνει και στην Σεβίλλη, είχε συμβόλαιο, όμως τελικά η συνεργασία έληξε έπειτα από επιθυμία της διοίκησης. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο. Ο Μανόλο θέλει να συνεχίσει στην ΑΕΚ, έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ και δεν πρόκειται να φύγει τώρα. Βεβαίως για να συνεχίσει και τη νέα χρονιά θέλει να ξέρει τι συνθήκες θα επικρατούν και κατά πόσο θα έχει τα εχέγγυα για να μπορέσει να φτιάξει μια καλή ομάδα.

Θέλει να ξέρει αν θα μπορεί να δουλέψει σωστά και να κάνει την ομάδα ανταγωνιστική. Θέλει να ξέρει αν οι ιδιοκτήτες του συλλόγου έχουν τις ίδιες φιλοδοξίες με τον ίδιο. Για αυτό και θα συζητήσει μαζί τους. Πάντως τώρα που μιλάμε δεν έχει καμία πρόθεση να αφήσει την ομάδα», ανέφερε σχετικά ο Αλβάρο Τόρες.

Επιμέλεια : Κατερίνα Μπιτίτσιου

Δεν υπάρχουν σχόλια: