Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

«Παραμένουμε αγωνιστές»

Ανακοίνωση με την οποία διαφοροποιούν την στάση τους από όσα είπε ο πρόεδρος της ΠΑΣ Πανσερραϊκός, Δημήτρης Φιλίππου, εξέδωσαν εννέα από τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου. Ακρόαση από την διοίκηση ζήτησε ο Βραζιλιάνος, Σουμπίνιο, με τον οποίο ο Μόμτσιλο Βούκοτιτς είχε επεισόδιο στο ημίχρονο της αναμέτρησης των «ερυθρόλευκων» με τον Ηρακλή.

Η ανακοίνωση: «Σχετικά με την χθεσινή ανακοίνωση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, κ. Δημήτρη Φιλίππου, που αφορούσε την υποτιθέμενη παραίτηση μας από το Δ.Σ της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, διευκρινίζουμε ότι ουδέποτε υπήρξε παραίτηση και πιστεύουμε πως η παραπάνω ανακοίνωση έγινε υπό το βάρος της συναισθηματικής φόρτισης από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ.

Επειδή οι στιγμές για το παρόν και το μέλλον της αγαπημένης μας ομάδας είναι κρίσιμες δηλώνουμε πως πάσα κατεύθυνση ότι εμείς παραμένουμε αγωνιστές για την ομάδα μας και ξεκινούμε διαδικασίες για άμεση σύγκληση διοικητικού συμβουλίου εντός 3 ημερών όπου θα παρθούν οριστικές αποφάσεις, πάντα με γνώμονα την αγάπη και την αγωνία μας για τον Πανσερραϊκό
».

Με τιμή τα μέλη του Δ.Σ
ΦΡΙΞΟΣ ΓΚΟΥΜΑΣΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΟΥΝΑΣ, ΝΙΚΟΣ ΙΛΑΝΙΔΗΣ, ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΚΑΠΛΑΝΙΔΗΣ, ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣ, ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΜΕΓΚΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΑΛΕΚΟΣ

Ακρόαση ζητάει ο Σουμπίνιο!

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Ηρακλή ο Βραζιλιάνος Σουμπίνιο είχε επεισόδιο με τον τεχνικό της ομάδας, Μόμτσιλο Βούκοτιτς, όμως η κατάσταση έδειξε να εκτονώνεται. Ο νεαρός μέσος όμως ζήτησε ακρόαση από την διοίκηση της ομάδας προκειμένου να εκφράσει τα παράπονά του για όσα συνέβησαν.

Το θέμα είναι πως αυτή την στιγμή στα διοικητικά της ομάδας είναι σε άσχημη κατάσταση και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιος θα αναλάβει να συναντήσει και να ακούσει τα παράπονα του παίκτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: